הריון עם תחילת עבודה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות אני כרגע בשבוע 12 להריון שני . בשבוע הבא אני מתחילה לעבוד במשרה שמאוד רציתי ולא סיפרתי להם שאני בהריון כי ידעתי שהם לא יקחו אותי לעבודה . בחוזה חתמתי על סעיף שאומר שב3 חודשים הראשונים הם יכולים לפטר אותי במידה והם לא מרוצים . מה עליי לעשות האם לספר שאני בהריון או לחכות עוד קצת ולהגיד שגיליתי את ההריון מאוחר?

תודה רבה

6 תגובות
עמוד 1
  • לפי מה שהבנתי הם יכולים לפטר אמ האשה לא צברה חצי שנה של וותק..
  • ברמת העיקרון אין חובה לספר עד חודש חמישי אם איני טועה אבל למען היושר הפנימי אני בעד לספר שהרי את כבר בשבוע 12 ולא ממש בהתחלה ואולי תכף תצוץ בטן... ואם ישאירו הרווחת ואם לא הפסד להם ..בהצלחה
  • אני בדיעה שלמען ההגינות והאמינות צריך לספר על הריון במעמד הראיון אבל כל אחת ודעותיה שלה

• אני...הייתי מתקשרת בשבוע הבא.... ממש לפני תחילת העבודה ואומרת להם שגיליתי שאני בהריון.
    לא אומרת איזה שבוע.

כי אם לא ישאירו אותך
  • הייתי מספרת ,אבל באותה הזדמנות גם מקליטה את השיחה . אסור להם בשום פנים ואופן לא לקבל אותך לעבודה בגלל שאת בהריון , זה עילה לתביעה רצינית מצידך . בקיצר תהיי הוגנת עם עצמך ותודיעי שעכשיו גילית שאת בהריון
  • שלום לך,
    קודם כל אני מסכימה עם אורטל (מתוקונת29)
    כך גם אני עשיתי בהריון האחרון.

שנית,
    כמו שאמרה Eski - אסור להם לפטר אותך,
    ולו בגל הסיבה שאת בהריון.
    הם יכולים לפטר אותך כי את לא מספיק טובה,
    או שאת לא מתאימה,
    אבל אם יש לך חשש שהם רוצים לפטר בגלל ההריון,
    יש לך המון כלים להתמודד עם זה.

יש סיוע משפטי חינם של משרד התמ"ת,
    יש ארגוני נשים שמסייעים,
    את יכולה לפנות ל"שדולת נשים",
    והם יכולים לעשות בלאגן תקשורתי...

אבל למה לדבר סתם.
    את עוד לא שם.

עוד טרם פיטרו אותך,
    אז חישבי חיובי.

אל תבואי בגישה שאת פוחדת,
    אלא תבואי בגישה חיובית ובריאה,
    שאת בהריון... ולמרות זאת את עדיין עובדת מעולה!

את כל הבדיקות אפשר לעשות בשעות הערב,
    כך שאין לך סיבה להיעדר מהעבודה.

אני עברתי התמחות מאוד קשה בזמן שהייתי בהריון,
    ותאמיני לי,
    לא החסרתי אפילו יום אחד שלא בצדק.
    זו המציאות ותבואי לעבודה הזו בראבק!

בהצלחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה