היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
החלום שלי והעונג שלי מהאמהות זה הנקה. בימים האחרונים היא דבוקה לי לשד ולא יורדת. ממשיכה להתבכיין. כמו. בהחלט יש לי הרבה. כנראה האיכות לא טובה והחלב שלי מימי מידי. הבאתי לה סימילאק מיד נרגעה. איך אני משפרת את האיכות? היא רק בצ חודש ואני חייבת להמשיך להניק. אשמח לכל עצה.
6 תגובות
עמוד 1
תאכלי שקדים שמעתי עוזר. תקראי באינט יש שם מידע על איך להשביח חלב.תביאי לה את שני הציצים בארוחה אחת אם יש צורך. הבקבוק הרבה יותר קל לאכול.יותר מהיר ופחות מאמץ. תבדקי גם לשון קשורה אצל רופא,אולי קשה לה לינוק.
סופי בובה, מה שלומך?
אם את נחושה להניק, את צריכה ביטחון עצמי. בגלל שהתחליפים כל כך זמינים, ופחות ופחות נשים מניקות, הלחץ החברתי קשה מאוד.
תאמיני שיש לך כל מה שנחוץ לקטנה שלך, האמיני בחלב שלך, שהוא מזין, מלא ומעולה עבור ביתך.
איך את יודעת שהחלב שלך דליל? חלב אם הוא דליל בשלב הראשון של היניקה, שאז יוצאת ה"שתייה" ורק לאחר שיוצאים המים מתחיל החלב הסמיך.
שימי לב שיש משבר גדילה בגיל חודש (אחרי זה בגיל 3 חודשים ואחרי כן שוב בגיל 6 חודשים). אולי היא רוצה קצת יותר? אולי ה"הידבקות" שלה לשד זה כדי לעודד ייצור נוסף? תזרמי איתה, ואל תחששי בכלל. אני מאמינה בלב שלם שהחלב שלך מעולה עבורה, ואל תקשיבי לכל ה"נשמות הטובות". אני אומרת את זה מניסיון כואב במיקה. עכשיו אני בטוחה בעצמי, וכל גם ההנקה הולכת טוב, כולל ההתמודדות עם המשברים.
אני פה לכל שאלה. בלי לחץ.
מסכימה עם ג'ף בכל מילה יכול להיות שהיא בקפיצת גדילה ולכן היא דבוקה לך לציצי... החלב שלך מעולה עבורה.... מקסימום תשאבי ותראי כמה היא אוכלת ...
רק הערה קטנה , מיכל ,שאיבה זה בכלל לא מדד למות האוכל שתינוק אוכל ! אני שאבתי בקושי 20CC ,אבל איתמר היה עולה במשקל 1200 גרם בחודש ...שאיבה זו לא פעולה טבעית לשד ,תינוק יודע לשאוב כמות הרבה יותר גדולה וביעילות הרבה יותר טובה ממשאבה
נכון את צודקת פשוט בדכ זה מרגיע אמהות שהן יודעות כמה הילד אוכל וכמה חלב יש להן וכמה יוצא . למרות ש שוב - צריך לקחת בחשבון ששאיבה זה לאכמו הנקה ואין את האנזים שברוק שמעודד ייצורחלב
תלכי לטיפת חלב ותשקלי אותה לפני הנקה. תשקלי אותה מייד אחרי הנקה וככה תדעי בדיוק כמה היא אוכלת. יש נוסחה לחשב כמה תינוק צריך לאכול לפי 150 מ״ל לקילו (אם אני לא טועה).