חייבת עזרה לגבי שקיפות עורפית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מהרצליה ואני אשמח לקבל על המלצות על רופאים שמבצעים שקיפות עורפית בתלת מימד באזור המרכז...לצערי לרופא שאני רוצה לעשות אצלו יש מקום רק ברביעי וזה יוצא ביום הראשון של השבוע ה11 מה אתן אומרות ללכת על זה זה שווה ללכת כזה מוקדם???
14 תגובות
עמוד 1
  • לא יודעת אם שווה או לא , יכולה להמליץ לך על ד"ר ניסים זמירה מקבל ברעננה , עובד עם כללית מושלם , רופא מעולה וממש חמוד ויסודי
  • אני במכבי אבל אין לי בעיה ללכת פרטי גם...את יודעת אם הוא מבל פרטי??
  • את יכולה לצלצל למזכירה שלו ולברר
    השחר 4, רעננה טלפון: 052-2443500
  • שכטר עושה שקיפות
    הוא ברמת השרון

• במכבי הם לא עושים תלת מימד
  • יואוו איזה קטע בדיוק קבעתי תור לשקיפות לד"ר ניסים זמירה מרעננה איזה כייף לשמוע שהוא חמוד ויסודי בהצלחה לכולנו
  • יואוו איזה קטע בדיוק קבעתי תור לשקיפות לד"ר ניסים זמירה מרעננה איזה כייף לשמוע שהוא חמוד ויסודי בהצלחה לכולנו
  • אני חזרתי אליו כבר בפעם השניה
    גם בהריון הראשון הייתי אצלו
  • אני עשיתי את כל הבדיקות בבייבי קול בראשון לציון ליד קניון הזהב מעולים
    פייס: ortal_hori

• Goly, ד״ר שכטר עושה גם סקירות ? יש לך מושג כמה עולה סקירה מאוחרת אצלו ?
  • ד"ר מושב סלומון - מקסים
    מקבל בתל אביב.

• ורד אייזנברג בעזריאלי בהצלחה מכבי

• קבעתי אצל ד"ר יובל יפת גיסתי אצלו מקווה שהוא טוב כמו שהיא אומרת....תודה על העזרה:)
  • עד כמה שזכור לי שקיפות זה בין שבוע 11 ל 13

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה