אשמח לשמוע את חוות דעתכם אני מאוד מאוד מאוד לחוצה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות

לפני כשבוע גיליתי שאני בהריון Hcg 99.73 תאריך הווסת האחרון שלי הוא 26.03.2013
    אני מזריקה לעצמי כבר שבוע קלקסן ( מהסיבה שהתבצע בירור לאחר ״לידה שקטה ״ בשבוע 30 לפני כ- 8חודשים ) .
    היום הייתי אצל הרופא נשים שלי לבדיקת אולטרסאונד ראשונה, נאמר לי מהרופא שהוא רואה שק הריון אך לא רואה עובר, הרופא ביקש שאגיע אליו בשבוע הבא לבדיקת אולטרסאונד חוזרת והסביר כבר על האפשרות של גרידה ועל התהליך ... בוא נגיד ככה שהוא לא היה אופטימי ולא נתן לי סיבה לאופטימיות .

האם יש אפשרות שהרופא שלי טועה ?
    אשמח לשמוע אם מישהי עברה משהו דומה לזה
    אני מאוד מאוד מודאגת
    תודה .
33 תגובות
עמוד 1
  • יכול להיות שהיה ביוץ מאוחר.. ואז ההריון יותר צעיר ממה שאת חושבת.. מקווה בשבילך שהכל יסתדר!!
  • תודה על תגובתך תמרה אני מאוד חוששת אני מאוד לחוצה נפשית

• סלחי לי אבל הרופא שלך מבלבל את המוח לפי מחשבון הריון את בשבוע 5 וברור שבשבוע זה אמורים לראות רק שק ולא עובר מה הוא כבר מלחיץ אותך עם הפלה חוסר מקצועיות טוטאלית באמת מתוקה שאין מה להלחץ תמתיני עד שבוע 7 ותבצעי שוב אולטרסאונד אני כמעט בטוחה שכבר תראי עם עובר עם דופק ביינתים נסי להרגע לשתות כמה שיותר והכול יהיה בסדר לגבי הרופא ממש
  • מסכימה עם אוריני.

הייתי מחכה עוד שבוע וחצי לבדיקה נוספת.

אצלי בהריון הראשון בשבוע שש לא ראו דופק כי היה ביוץ מאוחר, רק בשבוע שמונה ראו
    פייס: ortal_hori

• ואווו תודה על התמיכה אני יושבת רושמת לכם ובוכה וממש לא מצליחה להירגע , מ 16:00 שחזרתי מהרופא אני בסערת רגשות מטורפת אמן שאתן צודקות
  • הרופא הזה יודע את ההיסטוריה הרפואית שלך??

לא יודע שצריך להתייחס בעדינות למטופלות שלו??

הריון זה נס שמצריך הרבה אמונה והרבה יחס אוהב ועדין.

מחזיקה לך מיליון אצבעות (ואולי כדאי להחליף רופא, שלי מהמם למשל)

[email protected]

• מה הוא אמיתי??????

מה הקשר הפלה ????????

חוסר מקצועיות בעליל......
  • תקשיבי, אם את רק בשבוע חמש את יכולה ממש להיות רגועה.. בשבוע 5 גם אצלי ראו רק שק הריון, שבוע וחצי אח"כ ראו דופק.. ובאמת שווה לך לשקול להחליף רופא כי זה נשמע ממש לא מקצועי...
    מאחלת לך לסיים 9 חודשים בריאים וקלים בלב שמח וידיים מלאות..
  • הוא טיפל בי בבית חולים לפני 8 חודשים לאחר הלידה השקטה הוא מנהל מחלקת נשים יש לו שם טוב לפי מה ששמעתי מה שבטוח רגישות אין לו !!!

אני מקווה שהכל יהיה בסדר ב״ה

המון תודה !!!!!
  • אני ממש מודה לכולם על התמיכה בזכותכם הפסקתי קצת לבכות , זאת פעם ראשונה בחיים שאני משתתפת בפורום ובזכותכם הפסקתי לבכות המון תודה !!!! אתן מקסימות
  • גם אני מסכימה עם אוריני
  • נראה לי שהלכת לרופא מוקדם מידי
    הרופא שלי לא מוכן לקבל אותי לפני חודש איחור
    בדיוק מהסיבות האלו

• עוד שבועיים יהיה דופק

]
  • נשמע לי לפי הבטא, שזה הריון מאד צעיר כדי לראות עובר בתוך השק.
    מצד שני, טוב שלפחות הוא הצליח לראות שק.

אני זוכרת שבתחילת ההריון הנוכחי אצלי (הגעתי אליו בסביבות שבוע 4.5-5) הוא לא ראה אפילו שק. ואז נתן לי לעשות בטא ולחזור אליו אחרי 10 ימים. הבטא היתה מעל 1700 HCG. רק לאחר מכן הוא ראה שק הריון עם אפון..

בהצלחה ואל תדאגי.
  • הלוואי ...

הרופא נשים שלי לא שלח אותי לבדיקת בטא נוספת אבל אני הלכתי היום לעשות על דעת עצמי לראות אם יש התקדמות אני עכשיו מחכה לתוצאות
  • את מזריקה קלקסן והרופא שלך הוא ראש מחקלה? האם מדובר בקופרמינץ?
  • קיבלתי את תוצאות הHCG נכון להיום הם 3483

ובתאריך ה 28.04.2013 היה 99.73
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי tamara678

יכול להיות שהיה ביוץ מאוחר.. ואז ההריון יותר צעיר ממה שאת חושבת.. מקווה בשבילך שהכל יסתדר!!

• לא מבינה בבטא
    אבל נראה לי עליה טובה מאוד!

וכמו שהבנות אמרו!
    בע"ה אין שום סיבה לדאגה
    תחייכי, תרגעי, האוצר בפנים זקוק לזה

חיבוק

• ?? ????? ??? ??? ?? ?????????
  • זו עליה מצויינת! וכמו שאמרו לך לפי תאריך וסת אחרון- זה מוקדם מדי לראות באולטראסאונד. גם אצלי הרופא אמר שלא עושים לפני שבוע 6-7
    נמאס מרופאים כאלה באמת
    תתעודדי מתוקה!!!!!!
  • עליה מעולה!!!!!!!!!!!!!
    תחשבי רק חיובי והכל יהיה בסידר
  • איזה יופי של עלייה!!!

• ברוך השם שעלתה הבטא למרות שאני לא מבינה גדולה בערכים
    אני ממליצה לך אם את לא רוצה להחליפו לנסות לדבר אליו אולי זה יסייע צריך להיות לך נעים ובטוח בהריון
    ושבעה הכל יהיה תקין וקל ובעה בידיים מלאות בעיתו ובשעתו
  • תודה רבה לכם בנות מקסימות אני באמת מקווה לטוב והרבה יותר רגועה מאתמול

אני יעדכן בהמשך ...

שוב המון תודה על התמיכה
  • היי בנות יקרות

אני מרגישה צורך עז לעדכן אותכם , אז הייתי שוב אצל הרופא לפני שבוע ולפתע הוא ראה דופק ממש שמחתי ונרגעתי זאת הייתה המתנה הכי מושלמת שיש לי לי ומולדת שלי ...

אבל ... ( תמיד שמגיע האבל זה לא טוב )

אתמול חשתי בכאבים בצד שמאל של הבטן כאבים די חזקים סוג של צירים בשעה 23:30 פתאום הופיע דימום דיי רציני שבבית חולים וולפסון ״הרופאה״ קראה לזה הפרשה דמית ושיחררה אותי הביתה סובלת עם כאבים ממש רציניים .

כל הלילה לא ישנתי התהפכתי מצד לצד באי נוחות וכאבים עד שהגיע הבוקר שוב עם דימום מאוד חזק וגוש בגודל של כבד עוף בתחתונים ( סליחה על הדימוי ) .

בקיצור אני בטוחה שאתן מבינות שעברתי הפלה טבעית
    קצת קשה לי בגלל כל העבר ... גם נפשית וגם פיזית אבל יהיה בסדר ב״ה ...

בנות יקרות , אני רוצה להודות לכם שהייתן כאן בשבילי שהייתי בלחץ, אני יכולה להודות שמאוד מאוד עזרתן לי ...
    בהצלחה לכולם ...
  • אויש מתוקה שלי
    אני כל כך מצטערת לקרוא
    מבינה היטב את ההרגשה לצערי

• קראתי את ההודעות שלך.
    א. עם בטא 99 בכלל לא עושים אולטרסאונד לדופק, אין סיכוי שיראו כי זה מאוד נמוך.
    ב. בשבועות כאלה העובר בגודל אפונה. מה שראית בתחתונים זה לא עובר. יכול להיות שזה קשור למה שאת מזריקה לעצמך לקרישיות? (אני לא מבינה בזה, אבל מעלה אפשרות)דימום חזק כן יכול להיות הפלה, אבל תמיד אני מציעה לבדוק, כי יש דימום שנקרא 'השתרשות'. וגם אם זה ח"ו הפלה את צריכה להיבדק. לכן אני מציעה לך להיבדק ואז תיהי חכמה יותר.

מקווה בשבילך שהכל בסדר

• פייס: ortal_hori

• תודה בנות ...

אני כרגע רושמת לכם מבית החולים עברתי גרידה היום ב19:30
    הכל בסדר ואני עם קצת כאבים אבל יהיה בסדר תודה רבה
    על התמיכה זה מאוד מאוד עוזר ...
    מקווה להרגע ולעדכן אותכן בהמשך על בשורות טובות יותר

המון תודה שוב ...

• פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה