חדשה דנדשה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות :)
    אני חדשה פה..אני ביום הראשון של שבוע 6 וביום חמישי תהיה לי בדיקת דופק שאני מממממש מקווה שתהיה תקינה.
    יש לי כמה שאלות:
    1. בשבוע 6 (חמש +4) אפשר לראות דופק כבר? הבנתי שזה קשור למכשור של הרופאים? אני עושה את הבדיקה במרכז נטקה של הכללית, מישהו מכיר?
    2. כבר למעלה משבוע יש לי חום, לא גבוה, (37.4) הם אני צריכה לדאוג????

תודה רבה!!!
5 תגובות
עמוד 1
  • 1. אל תעגלי שבועות למעלה תגידי איך שיש עם התוספת ימים. היום את שבוע חמש פלוס אחד.
    הכי טוב הכי ברור! (אבל מה שכתבת הוא נכון את ביום הראשון של שבוע 6)
    ב5+4 ..... לראות דופק...מאוד גבולי... מוקדם.
    כן יש קשר למכשיר. מכשיר מתקדם יראה יותר טוב מן הסתם, לא רק דופק בכללי כל מיני דברים.
    אבל אם היה לך ביוץ מאוחר נגיד, אז בטוח לא תראי דופק עכשיו.
    זה לא קריטי לבוא לראות כשעוד אין כלום, העיקר שלא תלחצי מזה ולא תחשבי שיש משהו לא תקין. הכי בטוח לבוא בשבוע 7-8 (7+0 - 8+0 )
    2. תגידי לרופא שלך על זה, אבל אני חושבת שרק מ38 זה לא טוב.
  • תודה מיצי!!
    איזה כיף שעוד מישהי ערה :)
    כתוב בכל מיני מקומות שבאולטרסאונד וגינאלי ניתן לזהות דופק כבר בשבוע חמש.. מקווה שאני אצליח לא להלחץ אם עדיין לא יראו דופק..
    ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי מיצי מיאו

1. אל תעגלי שבועות למעלה תגידי איך שיש עם התוספת ימים. היום את שבוע חמש פלוס אחד.
    הכי טוב הכי ברור! (אבל מה שכתבת הוא נכון את ביום הראשון של שבוע 6)
    ב5+4 ..... לראות דופק...מאוד גבולי... מוקדם.
    כן יש קשר למכשיר. מכשיר מתקדם יראה יותר טוב מן הסתם, לא רק דופק בכללי כל מיני דברים.
    אבל אם היה לך ביוץ מאוחר נגיד, אז בטוח לא תראי דופק עכשיו.
    זה לא קריטי לבוא לראות כשעוד אין כלום, העיקר שלא תלחצי מזה ולא תחשבי שיש משהו לא תקין. הכי בטוח לבוא בשבוע 7-8 (7+0 - 8+0 )
    2. תגידי לרופא שלך על זה, אבל אני חושבת שרק מ38 זה לא טוב.

• הי מותק, שיהיה בשעה טובה הריון קל תקין ומשעמם.
    אני מטופלת בנטקה, והם בסדר גמור..
    בקשר לדופק, אני עשיתי וגינאלי בשבוע 6+ חמש ועדיין לא ראו.. תיהי סבלנית..

בהצלחה :)
  • היי, ברוכה הבאה
  • תודה רבה לכולן :)
    היום ( שבוע 5+1) עשו לי א״ס ראשון, ראו שק הריון 6 מ״מ עדיין לא ממש רואים עובר,
    הבנתי שזה תקין..אני מקווה :)
    ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי צוצית

היי, ברוכה הבאה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה