בדיקת דם במקום מי שפיר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות.

האם מישהי עשתה את בדיקות הדם המחליפות את מי השפיר?
    אם כן היכן ? ומה העלות ?

תודה ויום מקסים לכן
10 תגובות
עמוד 1
  • בס"ד

אם את כבר עושה עדיף בדיקת דם ולא משנה עלות כי זה עלול לסכן את העובר
    שיהיה לך בשורות טובות (ואגב זה לא אמור לעלות אלפי שקלים תבדקי גם החזר מהקופה )

• הבנתי שבדיקת הדם לא הכי אמינה, הרופא הריון אמר לי שבדיקת החלבון העוברי מדוייקת יותר מבדיקת הדם הזו.......
    הכי זול שמצאתי היה 4,350 ש"ח בבי"ח רמב"ם
    בסוף ירדתי ממנה כי הרופא אמר לי שהבדיקה הכי מדוייקת זה מי שפיר, וממש חבל על הכסף שמשלמים על בדיקת הדם.
    הדיוק של בדיקת הדם היא 99% הרופא אמר לי אם יצא לי נניח 1:14000 בחלבון העוברי, הסטיה של החלבון העוברי היא 1 חלקי 14000 = 0.00007% סטיה, לעומת 1% סטיה אפשרית בבדיקת הדם
    לכן החלבון העוברי מדוייק יותר, אותי הוא הצליח לשכנע.....
  • בדקתי באיזה מקום העלות של הבדיקה 3760
    ואכן את צודקת הבדיקה היא נכונה ב 99% ובודקת רק 3 סוגים של תסמונות והמי שפיר בודק יותר.

אווף אני ממש מוטרדת מהנושא הזה
    אין מחליטים אתמול הגעתי לסף משבר כבר

אווף.

• אני עשיתי בדיקת דם PAPP-A אחרי השקיפות ועוד בדיקת דם אחרי הסקירה,
    חלבון עוברי ועוד כמה דברים משולבים...
    זה נותן 94% דיוק בתשובה, והעלות של 2 הבדיקות האלו היא סה"כ 300 ש"ח.
    האם על זה מדובר?
  • אני עשיתי את הבדיקה במרכז לבריאות האישה בתל אביב( ליד קניון רמת אביב) זה באמת עלה 3760₪ , נכון היא בודקת רק 3 תסמונות אבל אלו התסמונות הכי חשובות וממילא אם הייתי עושה מי שפיר לא הייתי עושה את הצ׳יפ הגנטי, אני הייתי ממש בחרדה מהמי שפיר עד כדי כך שהצטערתי שבכלל נכנסתי להריון כך שהבדיקה הזו היתה בשבילי קרש הצלה. קחי בחשבון שגם במי שפיר יש טעויות ואין 100% באף בדיקה, הרופאה שלי המליצה על בדיקת הדם ואני מקווה לטוב בע״ה. שיהיה בהצלחה במה שתחליטי
  • ל"אמא אווזה" שעשתה ברמת אביב:
    האם את יכולה בבקשה לספק לי פרטים נוספים על הבדיקה?
    אני בהתלבטות מאוד מאוד קשה כי זה הריון שלקח לי שנים להכנס אליו, הגיל מחייב מי שפיר (36), והבדיקת דם הזו פשוט נשמעת טובה מכדי להיות אמת.
    תודה רבה,
    רונית.
  • רוני - יש לי שאלה אם אפשר
  • בדיקת מיי שפיר יכולה לגרום לנזקים בלתי הפכיים
    מממש לא ממליצה לעשות אותה
  • הבעיה היא שאני בת 37 וכולם המליצו לי . החלבון העוברי יצא אחד ל- 300.... זה מלחיץ... לקח לי כמה שנים טובות להכנס להריון הזה, והוא בחזקת נס אחד גדול מבחינתי ואני חוששת מהסטטיסטיקה של הפלות במי שפיר. די לחוצה מהסיפור הזה....
  • הפפא איי זו בדיקת דם אחרת, סושי.

אם אני הייתי בהריון עכשיו - לא יודעת אם הייתי עושה.

גם אני מפחדת פחד מוות מהבדיקה הזו......
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה