בנבונית חדשה פה!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    האמת שאני חדשה פה ממש עכשיו נרשמתי אחרי חודשים שאני צופה בכן ולומדת המון(:
    אז ככה..
    אני בת 22, נשואה כבר שנה והתחלתי בטיפוליי פוריות החודש ממש.
    קיבלתי לקחת מהיום ה-5 למחזור 2 כדורי איקקלומין ליום במשך חמישה ימים,ובתום החמישה הימים זריקה שנקראת גונל למשך ארבעה ימים וביום הרביעי בדיקת דם שתקבע מתי ההזרעה תתקיים....
    לחוצה אך מאושרת שסופסוף מצאתי שלווה במסע הארוך הזה,
    עצם המחשבה שהתחלתי בטיפול מרגיעה אותי ואני מאוד מקווה שזה הטיפול האחד והיחיד שאעשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מחר זה היום ה-5 למחזור והתהליך מתחיל רשמית!
    מה דעתכן על התרופות שניתנו לי? אף פעם לא שמעתי על שילוב של נוגל ואיקקלומין באותו מחזור.....
11 תגובות
עמוד 1
  • היי מתוקה!
    קודם כל , בהצלחה!!!

מעולם לא שמעתי על השילוב של איקקלומין וגונל אבל אני בטוחה שהרופא שלך יודע מה הוא עושה...
    אני לקחתי את שניהם (כמובן בנפרד) ויכולה להגיד לך שלגונל יש השפעה יותר טובה על הזקיקים...וכך גם לאיקקלומין אבל נראה לי שעם הגונל היא יותר מהירה.

חשוב שתעשי מעקב זקיקים כדי לראות איך כל זה משפיע עליך..

סה״כ לא היו לי תופעות לוואי מיוחדות...והזריקה של הגונל ממש (אבל ממש) לא כואבת!!
    וגם ההזרעה בכלל לא מורגשת ! (לפחות אני לא הרגשתי כלום)

שיהיה לך בהצלחה ובשורות טובות!!!!!
  • ברוכה הבאה ובהצלחה!!!

• ברוכה הבאה! והמוווווווווון בהצלחה
  • ברוכה הבאה ושיההי בהצלחה

• היי חמודה

דבר ראשון אני מאחלת לך המון המון בהצלחה

אני אישית לא שמעתי על השילוב של שניהם יחד

אני לקחתי אותם בניפרד
    את האיקקלומין בהזרעה - והייתה לו השפעה מאוד טובה
    ואת הפיוריגון בהפרייה- והוא מעולה משפיע מעולה על הגוף ולא כואב בכלל!

• תודה לכולכן על העידוד (:
    היום לקחתי את הכדור איקקלומין הראשון, מתרגשת ומחכה לבדיקת הדם בשבוע הבא...
    מעניין השילוב הזה שקיבלתייי....נראה מה הוא יניב!!!!!!
    שמעתם על מישהי שעברה הזרעה אחת וניקלטה???

בנבונית
  • מיטלוש,
    שאמרת שהיו לתרופות השפעה טובה, זה אומר שהצלחת להיקלט איתן?
    בנבונית
  • בנבונית...:)

השפעה טובה זה שהזקיקים גדלו יחסית מהיר מהיום של המחזור (כבר ביום 16 היה ביוץ לעומת איקקלומין שהיה לי רק ביום 30) וגם הגונל משפיע בצורה יותר טובה על רירית הרחם שחשוב שתהיה מעל 6 מ״מ שזה החסרון של האיקקלומין שפוגע ברירית

עברתי הזרעה ראשונה רק לפני כמה ימים,אעדכן אותך אם יצליח ב״ה

שיהיה לך המון בהצלחה!!! תשתי הרבה מיים זה חשוב עם כל ההורמונים האלה:)
  • ואיי שיהיה בשעה טובה:)
    תגידי איך הקטע שמוצאים את היום של הביוץ...????
    וכמה זקיקים התפתחו אצלך? יותר מאחד?

איך בא לי תאומיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!
    יש לי אחיות תאומות ויש לנו מלא תאומים במשפחה הלוואי גם אצלי..

את חייבת לעדכן אותי מה קורה איתך, הלוואי שלא נקבל מחזור יותר..............לפחות לעוד 9 חודשים(:

בנבונית
  • אצלי התפתחו 3 זקיקים...
    לרב נראה לי שעם הורמונים, מתפתח יותר מזקיק אחד, אז הסיכוי לתאומים יותר גבוה מאשר בלי הורמונים.

את מתחילה מעקב זקיקים מתי שהרופא אומר לך בשילוב של בדיקות דם ובאולטרסאונד רואים בדיוק את הגודל של הזקיק לרב בגודל 18 ומעלה זה אומר שצריך להיות ביוץ בקרוב ואז אחרי שהזקיק נעלם מסיקים שהיה ביוץ ובבדיקות דם זה אחרי שהפרוגרסטרון עולה בערך מעל 4
    ממש פשוט:)
  • היום זה היום השני לאיקקלומין, אני מתה שיעבור הזמן כבר לראות זקיקים חמודים מתפתחים להם(:

בשורות טובות החודש בעזרת ה'!

בנבונית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה