-חסויה- מה קורה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה איתך?

7 תגובות
עמוד 1

• גם אני מאוד אשמח לדעת מה איתך?
    אחרי הודעת הלילה לא רשמת כלום
    עדכני
  • בוקר טוב בנות,
    אני לאט לאט מקבלת את העובדה שזה המצב. אני לא אשקר.. אני מתעוררת בלילה בחרדה
    זה מלווה אותי כל היום :-( ירדתי לגמרי מכל הנושא של ״להפיל״ את זה. אלוהים נתן חיים ומי אני שאפסיק אותם?! אני מקווה שיהיה בסדר.. שהכול יעבור בקלות ובשלום.
    זהו בינתיים, תודה על התמיכה והתעניינות אתן באמת מקסימות וכיף לדעת שיש לי אתכן
  • בוקר טוב
    אני נגד הפלות שלא יבינו אותי לא נכון אבל אני בעד אמא בריאה בגוף ונפש בריאים זה הכי חשוב ....
    אז כן אנו כאן בשבילך לכל דבר שרק תרצי נחבק ונתמוך מתי שתצטרכי...
    החרדות זה נטו טיפול להתחזק ולהפיג את החששות מקווה שהתחלת טיפול מסודר ושוב ממליצה על טיפול CBT שזהו טיפול ממוקד וככה ההקלה לא תאחר לבוא ואחכ להמשיך בטיפול רגיל שיעזור לאורך כל ההריון
    אני יודעת שלא קל אבל אני גאה בך ויותר מגאה בך שלמרות הכל לקחת החלטה גם אם היא לא הכי קלה
    אבל עשית אותה כי את יודעת שתנצחי גם אם עדיין חשוך עכשיו האור יתחיל להגיע מבדיקה לבדיקה שהכל בעה יהיה קל ותקין ומטיפול לטיפול בנפש
    ובעיתו ובזמנו תלדי בקלות בבריאות ובידיים מלאות...
    את מנצחת כי את בוחרת בחיים את בוחרת להתנגד לחרדה ולכל מה שזה מביא עימה
    זה לא קל אבל יחד שתהיי מוכנה לקבל את העזרה והתמיכה מאיתנו ומגורמים מקצועים את תרגישי טוב מפעם לפעם..
    את יכולה ואת רק מוכיחה זאת לעצמך עזבי את המשפטים השלילים
    מי את אני יגיד לך מי את בלי להכיר אותך
    את אדם נפלא שרוצה לטפל בעצמו ורוצה לעזור לעצמו
    שקיבל חיים במתנה ולמרות שלא קל ואת לא יודעת מה ואיך יהיה את עדיין נלחמת ולא מוותרת
    שעושה למען עצמך ולמען משפחתך שיהיה טוב לך ולכל האחרים
    אז תביטי במראה יום יום ותגידי אני חזקה ואני אנצח גם אם לא תאמיני לזה בהתחלה הטיפול המחשבה הלהביט באוצר/ אוצרית שיש לך בבית החיבוק מהבעל האוהב המשפחה החברים את תפנימי עוד ועוד שאת אמא מדהימה אישה מדהימה וגם אם קצת נפלת וגם אם קשה וגם אם יהיו רגעי שבירה את בתהליך לריפוי העצמי שבסופו את תקבלי את הבן/או הבת הנוספים שיהיו לך
    זכרי טיפול מחשבות חיוביות ולקבל האהבה לה את כה זקוקה
    בהצלחה
  • מסכימה עם כל מילה של דובונית
  • דובונית
    פייס: ortal_hori

• ודובונית כל מילה בסלע
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה