דכאון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יום מעצבןןןן.
    עצבנו אותי בעבודה!! יש לי בוסית לפעמים סופר מעולה לפעמים כלבה. והסגנית שלה חושבת שהיא נחתה מוונדרלנד ותופסת תחת על כל מי שבא לה. אההההה אם רק הייתי יכולה לעבור מקום עבודה כבר!!

ואז אני יוצאת מהעבודה עצבנית ושומעת על כל הגזירות שהאידיוט הזה הולך למוטט עלינו.

ואז אני חושבת שיש לי עוד מלא אירגונים וקניות לקראת שבוע הבא ליום הולדת של טל ואז אני נזכרת שאף לא אחד מהמשפחה של בעלי מתכוון להגיע ליום הולדת וזה מרגיז אותי (בכ"ז חלאקה! בתור סבא וסבתא אני מצפה שתגיעו!)

פוווווווווווווווווווווווווווווווווווו הוצאתי קצת.

הלואי על כולנו צרות כאלה... אבל בכ"ז... הייתי צריכה קצת להוציא.
    מה אתכן?
15 תגובות
עמוד 1
  • חושבת על שבועות וזה משמח אותי במיוחד (אני גם מארחת השנה
  • בהחלט... העיקר הבריאות (וכמו שסבא שלי היה אומר - העיקר הבריאות והתסרוקת
  • הלוואי עלי צרות כאלה הייתי מאושרת
  • וואי, טל בן 3
  • שום עצבים זה יהיה די המוני היא האחרונה שמעניינת אותי שםץ אבל לילד לעומת זאת היא משמעותית וזה מעצבן שהיא לא עושה השתדלות להגיע כששנינו יודעים שהיא יכולה ומתחבאת מאחורי תירוץ אומלל.
    אנחנו נוסעים כל האחים שלי עם הילדים וכו' וההורים שלי (ובעיקרון אמורה גם כל המשפחה של בעלי) לנחל השופט. נעשה מסלול ואח"כ נשב לארוחת צהריים (פיתות סלטים כוס קפה ועוגה) ואז נחגוג יום הולדת ונספר אותו
  • איזה רעיון מקסים לשלב טיול
  • יאללהה פוסטמה
    פייס: ortal_hori

• הלוואי עליי כל אירוע לא לראות אותם

• כן יהיה כיף
  • אחלה סידור
  • הצרות שלך נשמעות כפיות..
  • אני עם הדסקה, רחוק מתוק
  • הרי אם היא היתה באה היית מתעצבנת יותר

• הדס את מוזמנת! אגב זה יום חופש ככה שזה מעולה לנצל אותו לטיול וגיבוש משפחתי.
    ועל אף.שהיא טיפשה והכל היא צריכה להיות שם נקודה. אמרתי לבעלי שיגיד לה בצורה ישירה אבל הוא אמר שזה בוטה מידי ושאם היא לא רוצה בעיה שלה. מצד אחד זה נכון ואני יצאתי מאה אחוז אבל מצד שני אני יודעת שהיא.תחסר לילד היום הולדת וגם לאבא שלו וזה מעצבן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה