האם יש כאן מישהי עם סוכרת הריונית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אשמח להזדהות, לקבל ולתת טיפים ועצות וגם ברור להתלונן ולקטר....
    צריך רק לחייך!
9 תגובות
עמוד 1
  • האם אני היחידה?
    צריך רק לחייך!
  • לי היה אצל הבן הראשון שלי...................
    בהתחלה זה היה נורא..........אבל,הייתי בלי זריקות וכו' רק עם בדיקת סוכר ודיאטה.....ובשט בשקט אני רוצה להגיד לך שהתגעגעתי לזה בהריונות הבאים.......למה??????כי אחרי הלידה הייתי נראית מיליון דולר..ולא כמו איזה פרה.......בעיקר בגלל הדיאטה.....אגב עד היום נשארה לי התודעה של הפחמימות.ץ.....
  • אני גם כן בלי הזריקות רק הדקירות של בדיקת הסוכר 6 פעמים ביום והדיאטה שמשגעת אותי. זה כמו אוכל של בית חולים.
    כל כך חסר לי זה לאכול פירות בלי הגבלה ודברי המאפה והקינוחים המתוקים.
    חוץ מזה סבבה.
    אחרי ההריון עדיין צריך להקפיד על ת**** או שאפשר לחגוג?
    צריך רק לחייך!
  • לי היתה סכרת בהריון האחרון.
    הפלוס הכי טוב שעליתי 7 ק"ג בכל ההריון וירדתי אותם עוד בבית חולים....
    אבל מסתגלים, אפשר לאכול טעים גם עם סכרת, הנישנושים והמתוק חסר אבל מסתגלים ואם את מאוזנת ויש לך דיאטנית טובה שיודעת להסביר לך מעולה את כל העניין היא גם תתן תפריט שקל יותר לעמוד בו....

• לי לא היתה סכרת הריונית באף אחת מהלידות..אבל יש לי סכרת נעורים

• את יכולה לקטר לי
  • קיטור קיטור קיטור
    זהו הוצאתי
    צריך רק לחייך!
  • פשוט נמאס לי כבר מהאוכל המוזר הזה שאני אוכלת ונזהרת מכל מיני מאכלים שממש בא עליהם. כל היוגורטים ללא סוכר, אשל, גיל וכ"ו...
    בלי תפו"א (מותר פירה גג 3 כפות), לחם לבן, דברי מאפה, קינוחי שוקולד, קצפת, כל מה שיש בו מיונז ואוכל מטוגן בשמן...
    והכמויות של האוכל ממש צריך להקפיד...
    כל חטא הכי קטן כמו עוגיה תמימה, ישר מד הסוכר מראה לי מאיפה משתין הדג.
    אוף, זה ממש מדכא
    צריך רק לחייך!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה