-חסויה- מקווה שלא תפספסי אז כתבתי לך בחדש :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
3 תגובות
עמוד 1
  • דובונית את פשוט מדהימה!!!!!
    תודה רבה על המילים החמות ועל העידוד. הבנתי שאם אני אחליט להפסיק את זה אז לא יהיה לי את האומץ אף פעם להכנס לזה שוב. ואני רואה כמה הבן שלי מחכה כבר לאח/ות וכמה הוא בודד עכשיו .. עם כל האהבה בעולם שהוא מקבל מאיתנו עדיין הוא לא עובר את החווית שאני עברתי שהייתי ילדה.. לחלוק דברים עם אחי.. להתכרבל בחורף באותה המיטה.. לשחק ביחד.. להשתולל.. כל אלה דברים שחסרים לבן שלי . והבנתי שאני פשוט חייבת לעשות את הצעד הזה. ואני יודעת שעם כל זה שאני רוצה.. עדיין יהיה לי מאוד מאוד קשה.. ואני מאמינה שה׳ לא נותן לנו דברים שלא נוכל להתמודד איתם. אז אני מבקשת ממנו את הכוחות להתגבר על החרדות האלה ושהכול יהיה בסדר.
    אמרת שגם את מפחדת מכניסה להריון.. אז אני מאחלת לך שלמרות הפחד תצליחי ! ותכנסי להריון !
  • חסויה שלנו אני כ"כ גאה בך!
    מחבקת חזק
    אנחנו תמיד פה בשבילך

• -חסויה- מקווה שתגיעי להחלטה הנכונה...
    מחזקת אותך ומחבקת אותך ומקווה שהכל יעבור בשלום, כל החלטה שתקבלי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה