היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
קנינו בית מקבלן ואנחנו צריכים לתת לו תוכנית שקעים לכן אני צריכה מראש לדעת איך הריהוט יהיה . כרגע יש לי בן בן שנה ו-4 ובבטן בע"ה בת,יהיה בינהם שנתיים. האם זה סבבה לשים אותם יחד בחדר למרות שיש חדר פנוי בבית?נראה לי פשוט שזה מאוד יקרב בינהם. מה לגבי מיטה שנפתחת במהירות למיטה זוגית? יש כזאת לגיסתי אבל לה יש 2 בנות אז אולי זה יותר מתאים או 2 מיטות נפרדות?
6 תגובות
עמוד 1
לי יש בן ובת עם הבדל של שנתיים ו 3 חודשים, הם ישנים ביחד באותו חדש. בעבר היתה מיטת תינוק לאמילי ומיטת נוער לאורי, עכשיו המיטת תינוק אצל מיילי, ולאמילי שלפנו את החלק התחתון של המיטה של אורי (יש מיטה נשפלת כזו זה לא בדיוק הופך למיטה זוגית זה עם הפרשי גובה). הם נהנים ביחד אבל קחי בחשבון שלפעמים הם מפריעים אחד לשני להירדם, אבל זה לא נורא. אני הפכתי את החדר הפנוי לחדר משחקים ובחדש שבו הילדים ישנו מיועד רק לשינה.
ליבי shira
אמנם אין לי ילדים אבל לי היה הבדל של 1.6 שנה עם אחי וישנו ביחד עד שהייתי בת 8 ואז העבירו אותי חדר, מאוד נהנתי!
אני גדלתי עם אח שלי (אני גדולה ממנו ב-5 שנים בערך) באותו חדר עד שיצאתי מהבית בגיל 25. בגילאים כמו שלהם - אני לא רואה משמעות לעניין. לדעתי כמובן מיטות נפרדות.
האמת שגם לי יש חדר פנוי שהפכנו אותו לחדר עבודה / מחסן, וחשבתי לשים את התינוק בע"ה עם עידו בחדר, אבל הבעיה היא שהחדר של עידו קטן מידי ולא תיכנס שם מיטת תינוק. ולהעביר את הרהיטים של עידו לחדר השני זה בלתי אפשרי כי מרוב שהחדר קטן, היו צריכים לבנות את המיטת נוער שלו ממש בתוך החדר אז אי אפשר להוציא את הריהוט.
אני היייתי עם אחי בחדר עד גיל 10 והוא 16 ואז עברנו דירה. לא היתה בעיה
היי לך אני במקצועי הנדסאית בניין ומעצבת פנים אם תרצי ייעוץ, אעשה זאת בשמחה דרך אימיילים ללא עלות :) מתעסקת גם בתוכניות חשמל. במידה וכן-- צרי קשר במייל: [email protected]