מפחדת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות
    אני הריון שני ששונה כ"כ מקודמו... ההריון הקודם עבר חלק בלי כלום, בלי פחדים, בי בעיות ההריון הזה מלווה בכ"כ הרבה פחד. כבר הייתי במוניטור בשבוע 28 בגלל חשד לצירים ועוד.

במשך כל ההריון בעלי ביקש שנמצא זמן ללכת לחופשה רק הוא ואני כדי לנוח ולהתחזק(מבחינת הזוגיות) וקבענו חופשה לפני חודשיים לעוד שבועיים. ועכשיו שוב אני מתחילה לפחד שאולי לא כדי אני אהיה כבר בשבוע 34 ואתמול היתה לי הפרשה שאני מפחדת שזה הפקק הרירי..
    אוף מה לעושת? לבטל? מפחדת ללדת באילת (אני גרהבירושלים זה רחוק...)

תודה לכל העונות ולכל מי שקראה
3 תגובות
עמוד 1
  • אין מצב להקדים את החופשה?..

באמת דילמה לא פשוטה, אם ההריון מתפתח כרגיל לא אמורה להיות בעיה בשבוע 34
    אבל אם את בסיכון ויתכן שתקדימי ללדת לא נראה לי שכדאי לקחת סיכון..

עצם הפחד הזה שתחווי שאת יכולה ללדת כל רגע יכול לגרום באמת ללידה.

אני הייתי ממליצה ללכת לרופא שלך לשאול מה המצב של ההריון ומה הם מעריכים לגבי הלידה אם ייתכן שתקדימי או שלא.

אם הכל בסדר תסעו, ואם יש סימני שאלה וסימני לידה מוקדמים נראה לי שכדאי לוותר.

בכל אופן בהצלחה בהכל ושתיהיה לידה קלה בזמנה ובידיים מלאות

• אני עם שם בדוי1, רק אוסיף שלמיטב הבנתי, כשהפקק ייצא לך, את תדעי הודאות.
  • תלכי לרופא שיבדוק אם יצא באמת הפקק.
    אני ביום שני חשדתי שיצא לי הפקק (שבוע 33+2) ועוד אחר כך התחילו לי כאבי גב שחשבתי שהתחיל משהו מוקדם... בגלל שלא היה מי שיבדוק אותי, נסעתי אחרי הצהרים למיון יולדות ושם עשו לי מוניטור שראו שזה לא צירים ורופא בדק אותי אם יש איזה פתיחה או התקצרות של צוואר הרחם ואמר שהכל בסדר. אם אני לא טועה ברגע שהפקק יוצא, צוואר הרחם מתחיל להיפתח.
    את לא צריכה את הדאגות האלה (מי שמדברת - גם אני חוששת מלידה מוקדמת...) ואם אתם כן יכולים לנפוש, אז עדיף שתעשו זאת עכשיו מאשר שתצטרכו לדחות את זה אחר כך עוד הרבה זמן בגלל שתצטרכו לטפל בתינוק/ת.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה