אתן מכירות את הילדים האלה שהם עצמאיים ויוזמתיים ומקסימים ונהדרים אבל עד שהם יגדלו הם גורמים לנו לדפיקות לב מוגברות???
כזה הוא חיים שלי.
ילד מקסים, מלא חיים ושמחה, זורם וחלק.
אבלללל,
שלשום הוא פתח את הסנטר כשהיינו אחה"צ בגינה.
מאז שהוא הגיע לגיל שנה בערך הוא כבר
פתח את הראש ארבעה פעמים.
נפצע ממש מתחת לעין
נפצע ברקה פעם אחת
ןשלשום הוא פתח את הסנטר.
הוא גם עושה דברים כל כך חמודים אבל ללא גבולות, הוא פשוט עושה מה שעולה על דעתו ולפעמים ההרפתקאות האלה לא ממש נעימות:
-הוא משתתף בצהרון של משרד החינוך כל יום. הגן שלו מסתיים בשעה 13:15 והשעה הזו ממש בעייתית, כי הגננת של הצהרון מגיעה בערך ב-13:10, וחלק מההורים באים לקחת את הילדים אז ומגיעים לצהרון ילדים מהגן שליד בקיצור הדלת של הגן נפתחת ונסגרת כל הזמן והילד החמוד שלי הצליח להשתחל החוצה יחד עם עוד חבר. שני החברה האלה הלכו יד ביד, עברו את הכביש, והגיעו עד לבית של החבר. בינתיים בצהרון הפכו את העולם כדי למצוא אותו ובדיוק כשעמדו להתקשר אלי האבא של החבר החזיר את שני הנמלטים.
כששטפתי אותו בבית על מה שקרה אז אחד הדברים שאמרתי לו הוא שאיך הם עברו את הכביש לבד! אז מה הוא אומר לי? "מה פתאום, ביקשנו ממישהו מבוגר שיעביר אותנו!"
- שבת אחת בבוקר קמתי וגיליתי שכל הרצפה במטבח דביקית. הבנתי מיד שמישהו לקח לבד מיץ באמצע הלילה וכנראה שנשפך לו על הרצפה (אנחנו לא שותים מיץ באמצע השבוע, רק בשבת) כששאלתי את חיים אם הוא לקח לבד אז הוא ענה לי:"כן, אבא אמר לי לקחת לשתות לבד"
כששאלתי את בעלי הוא אמר לי שהילד ביקש לשתות באמצע הלילה והוא יודע לקחת לבד כוס חד פעמית ולפתוח את הברז כדי למלא את הכוס אז הוא אמר לו לקחת לבד.
הילד עשה חשבון שהיום שבת אז שותים מיץ ולא מים אז הוא פתח את המקרר, מילא את הכוס ואת כל הרצפה, שתה, החזיר את הבקבוק (שכבר היה חצי ריק) בחזרה למקרר והלך לישון!
- יום אחד הייתי באמצע להלביש את שושי בבוקר וחיים ביקש עוגיות אמרתי לו שעוד רגע כי אני לא יכולה להשאיר את שושי לבד, אז מה הוא עשה? הלך, עלה על השיש, הוריד את הקופסא, ובא אלי כדי שאני אפתח לו אותה ואביא לו עוגיות.
מה דעתכן על ילד כזה????
כרגע אני לא נזכרת בעוד דוגמאות אבל יש עוד הרבה כאלה........
אז למה עכשיו כשאני חושבת עליו ועל כל הדברים האלה בא לי לצחוק במקום לכעוס עליו????
לא יודעת, אני חושבת שאלוקים נותן לילדים הכי שובבים קסם אישי מיוחד ואז פשוט אי אפשר לכעוס עליהם על כל השטויות שהם עושים כי הם כאלה מתוקיםםםםם
מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!