מבואסת!!!-עידכון ! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום עשיתי העמסה של 100 כי 50 יצא לי 146 ...
    רק מחר יהיו תוצאות של כל 4 הדקירות שעשו לי ,אבל יש כבר אחת היום והיא לא תקינה
22 תגובות
עמוד 1
  • מחזיקה לך מלאאא

• מאיוש
    מתפללת בשבילך שהכל יהיה בסדר בע"ה
    תחשבי חיובי ותעדכני

• מחזיקה
  • מחזיקה מחזיקה!!!
  • בהצלחה מאמי
    [/center]
  • תודה בנות , מבטיחה לעדכן ! היום יש יום הולדת לבעלי ואנחנו שנינו די בדיכי מכל הסיפור... הוא כבר זורק לי כל מיני דברים שקרא בנט ,על אפשרות לקיסרי וכו' ,עוד שניה חנקתי אותו ! יהיה טוב !!!
  • אני מחזיקה לך אצבעות לא להגיע למצבי.
    בבדיקה של 50 גרם אסור לעבור את 140
    בבדיקה של 100 גרם בצום אסור לעבור את 95.
    לאחר שעה אסור לעבור את ה180
    לאחר שעתיים אסור לעבור את 155
    ולאחר 3 שעות אסור לעבור את ה140.

אצלי היה רק 2 תוצאות הראשונות היו לא טובות והשלישית היתה גבולית (נקודה אחת פחות ממה שאסור לעבור )
    צריך רק לחייך!
  • תודה אילנה ! אני מכירה בעל פה את הערכים האלו , הכי מצחיק שהכנתי על זה דיון קליני לפני חודש , חפרתי על הנושא מכל זוית , סיבוכים וסיכונים . בנתיים אין לי עוד את כל התוצאות רק היום בצהריים אדע , יש כבר אחת לא תקינה שזה כבר לא מעודד במיוחד כי יש רופאים שמתייחסים גם לזה כסוכרת הריונית ...יהיה טוב !!!
  • הלוואי שהכל יהיה בסדר.. בהצלחה

• אוף איזה בעסה
    פייס: ortal_hori

• אני קוראת את העדכון וזה נראה כאילו את שלמה ולא מבואסת כלל
    וזה יפה לראות את זה כי תכלס - מה תוכלי לעשות?
    מזל שאת לא אוהבת מתוקים
    יעבור בקלות ... את גם לוקחת דברים בקלות לפי ההתרשמות שלי ממך ...

• מיכל את צודקת , אני נוטה לא להכנס לדיכאון מדברים שלא בשליטתי , מה שאני כן יכולה עכשיו לעשות זה לשמור ולהיות מאוזנת ! אני מעדיפה תמיד להיות אחרי הידיעה ולא בחוסר ודאות , כמו כולם אני מניחה . לכן סוג של הוקל לי אחרי שאני כבר יודעת את הבשורה .

• אוי מאמי איזה בעסה

תשמרי על עצמך
    פייס: ortal_hori

• תחזיקי מעמד
    צריך רק לחייך!
  • תחזיקי מעמד יפה שלי!! תתנחמי בזה שזה לשמור ממש קצת, כי באמת לא נשאר לך הרבה
  • חיבוקי ענק
  • תחזיקי מעמד מאמי יהיה טוב
    [/center]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה