בנות ששואבות - שאלה נוספת כתגובה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז כמו שאמרתי
    עוד שבועיים אני חוזרת ללימודים.
    אני רוצה להתחיל להקפיא מנות שאובות
    בינתיים יש לי, אבל מעט מאוד...

אז כמה שאלות:

1. מתי וכמה אני שואבת
    בלי לפגוע בכמות שיש ובזמני ההנקה של תהל?

2. כמה cc תינוקות בגילאי 5 חודשים אמורים לאכול?

3. איך מפשירים שקית חלב להאכלה מיידית?

תודה

15 תגובות
עמוד 1
  • לא יכולה לעזור בנושא זה
    אבל את מתכוונת לשאוב גם בלימודים?

• 1. כדי לא לפגוע בשעות ההנקה הרגילות, תשאבי בזמן שהיא היתה אמורה לאכול. כשהייתי שואבת בעבודה - הייתי מניקה בבוקר, ואחרי 3-4 שעות שואבת בעבודה (בזמן שהוא היה אמור לאכול), והנקה הבאה היתה כבר בבית אחרי עוד 3-4 שעות.
    בפעם הראשונה יוצא לך "חור", אז אולי תשתמשי במנות שכבר יש לך מוקפאות...

2. מאד אינדיבידואלי - תלוי בגודל ובמשקל. אם אני לא טועה, זה היה בסביבות ה-100 cc, אבל לא בטוחה.

3. צריך להוציא מספיק זמן מהמקפיא, שיתחיל להפשיר לבד. אח"כ שמים בכלי עם מים רותחים וככה זה מתחמם.

בהצלחה!
  • שירההההההההה!
    התגעגעתי
  • גם אני רוצה לענות
  • טוב כולן כבר אמרו הכל...ק

אני הייתי שואבת בבוקר, אחרי שינת לילה היה לי מלא חלב
    פייס: ortal_hori

• http://www.lllisrael.org.il/98302/%D7%A9%D7%90%D7%99%D7%91%D7%94-%D7%95%D7%90%D7%97%D7%A1%D7%95%D7%9F-%D7%97%D7%9C%D7%91-%D7%90%D7%9D
    יש כאן המון מידע !!!
    אגב נשמע לי המון לתינוקת יונקת 180CC אלו כמויות של תמ"ל . תתחילי מ100 ותלמדי את מי שמאכיל את האכלה הנכונה מבקבוק כדי שלא יאכיל יותר מידי ,לדעתי מקסימום שנותנים בחלב אם זה 120 CC ופיטמה הכי קטנה !!! לא להחליף זרם בשום פנים ואופן.
    בהצלחה מאמי ! .
  • תודה רבה רבה לכולן
    על התשובות המפורטות והמושקעות

• בהצלחה!!
  • אם כאב המשאבה לא מכוונת טוב. תכווני שמצד אחד היא תיצור ואקום ומצד שני לא תכאיב לך. המשאבה של ספקטרה מצוינת.
    אל תשאבי יותר מרבע שעה כל צד זה לא אפקטיבי. את יכולה לעשות עשר דקות ואז צד שני עשר דקות ואז לחזור לחמש דקות לכל צד או מראש 15 דק 15 דק. 80 CC זה יפה מאוד.

• צ'ה

• שאבתי עכשיו
    בערך שעה אחרי הנקה
    יצא 10cc

• זה אומר שאת צריכה להגביר את ייצור החלב.

תשתי הרבה ומיד אחרי הנקה תשאבי.

האידאלי הוא לשאוב בבוקר, יש הכי הרבה חלב.

בכלל, ככל שיהיו רווחים מסודרים יהיה לך יותר בשאיבות, כי במנוחה יש ייצור
    פייס: ortal_hori

• תניקי מצד אחד ותשאבי את השני

• תשאבי גם על ״ריק״. יש המלצות על המשאבה לשאוב 15 דק כל צד ואז 7 דק ואז 3 משהו כזה זה חשוב כי זה מעודד ייצור חלב תשאבי כך גם אם לא יוצא כלום,
    לגוף לוקח זמן להתרגל לשאיבה

גם אני אם אני שואבת על בסיס קבוע כל בוקר מניקה מצד אחד מהשני שואבת יוצא סביב 120...
    אם אני לא אשאב שבוע זה ירד משמעותית... אז צריך קבוע ורצוי שעה קבועה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה