עזרה בגמילה בבקשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כבר כמה חודשים שהקטנה עם טיטול אבל מידי פעם כמו לפני מקלחת הולכת לשירותים.
    ביום ראשון בעקבות גמילה של כמה ילדים במשפחתון היא החליטה שגם היא רוצה.
    זרמתי איתה, ביום ראשון היא רק פיספסה, כשכל פיספוס מלווה בהיסטריה בגלל שהיא נרטבת.
    יום שני היא "קלעה" פעם אחת והשאר פיספסה ועדיין הייתה היסטרית מהפיספוסים.
    יום שלישי ביקשה טיטול, ועדיין הייתה היסטרית כל פעם שעשתה כי פחדה שתרטב.
    בקיצור, היא לרוב מפספסת, היסטרית ועדיין לא רוצה טיטול.
    מה עושים?

9 תגובות
עמוד 1
  • מה עושים? זורמים
    היא תמשיך לפספס אבל ככה היא תלמד לקשר בין השניים.
    להמשיך לקחת אותה כל 20 דקות לשירותים, לנשום עמוק ולקוות לטוב.
  • נראה לי שלזרום זה רעיון טוב.

רוצה חיתול? שימי חיתול רוצה בלי חיתול? תורידי....

אצל שחר הורדנו ודי והיה מעולה אבל אצל טל השיטה היתה אחרת ולמרות שאצל שחר הורדנו בבת אחת אני חושבת שמה שעשינו אצל טל היה טוב יותר. לקח קצת יותר זמן אבל יותר טוב. זה כמובן כי ככה הגננת שם גומלת וזרמנו איתה.
    היא בהתחלה מורידה לחצי יום רק בגן. אח"כ מורידה כל היום בגן. אח"כ מתקדמים והיא שולחת גם הביתה עם תחתונים ואח"כ זה כבר מתקדם לבד וכבר זהו. זה יותר נכון בעייני
  • גם אני בעד לזרום,
    אבל אם היא ממש היסטרית הייתי מחזירה לך את הטיטול עד שהיא תחליט שוב.
    לקחת נשימה עמוקה, ולנסות ללכת בקצב שלה בלי לחץ.

בהצלחה

• זה לא הגיע ממני, ההורדת טיטול ואני זורמת איתה.
    כשהיא רוצה טיטול היא מקבלת, רוצה שירותים, או סיר, מה שבא לה, גם פיספוסים לא אכפת לי.
    הבעיה היא ההיסטריה שלה כשהיא מפספסת, פה אני רוצה לעזור לה ולא יודעת איך, כי סה"כ היא מודעת שעושה ואין לה בעיה לשבת על הסיר ובכל זאת כל פעם שעושה היא נלחצת ונכנסת להיסטריה.
    יש דרך להרגיע אותה? יש לכן מושג למה היא נלחצת?

• ושכחתי:
    תודה על התשובות
  • פעמים ראשונות שהיא מרגישה משהו נוזל ממנה ועליה, ואם היא עוד לא ממש שולטת בזה אז זה גם מגיע לה בפתאומיות מבלי שהיא תצפה לזה. ככל שזה יקרה לה יותר ככה היא תתרגל לזה יותר.

כשהגדולה שלי נגמלה בפעמים הראשונות שברח לה פיפי היא היתה צועקת חם, חם לי בטוסיק
  • טל היה נלחץ כשהוא היה מפספס. והייתי מתיחסת כאילו הוא לא נלחץ
  • זה טבעי להליחץ ... תהיי קולית ..
    הכי קולית !!!!
    להגיד : אוי זה לא נעים להיות רטובה , בואי נחליף בגדים ... כל הכבוד שאת מנסה בלי חיתול .... " נשיקה וזהו !
    יעבור לה
  • תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה