סקר למי שילדה יותר מפעם אחת... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם בכל אחת מהלידות התחלת להרגיש צירים (או צירים סדירים) באותן שעות? או לפחות באותו איזור זמן? ומתי יצא התינוקי בכל אחד מהלידות? האם באותו איזור זמן?

זאת אומרת- אצלי שתי הלידות היו בערב, ככה באיזור 7-8 ושתיהן גם התחילו כשעתיים קודם בערך (הדימום או הכאב של הצירים)

ומאוד מעניין אותי אם אני יכולה לצפות שגם השלישית תתרחש בערב....

18 תגובות
עמוד 1
  • אצלי כן
  • אחת בבוקר ואחת במוצ"ש.
    אז אצלי לא....
    ומה את אומרת, האם יש קשר בין זמן הלידה לבין השיניים? אם הלידה מתרחשת בערב זה אומר שהשיניים צומחות מהר?

• דוקא בעייני זה ממש הגיוני... לא מדעי אבל תאורתית הגיוני בעייני.
    יש לך תכונות גוף שמתנהגות שונה במהלך היום. לא יודעת יש בזה משהו הגיוני
  • בייבי בום, מה פתאום ששיניים?
    לא קשור...
    מה שכן, למי שנולד בלילה תהיה מידת נעליים גדולה יותר. בוודאות!

• אני ילדתי תמיד בשעות הבוקר.
    שלושה מתוך שלושה.
    לא יודעת למה זה קשור.
    אולי לזה שקובעים את הקיסריים לבוקר?
  • שולי אצלי שניהם בערב ועד היום אני מתקשה למצוא לבן שלי סנדל פתוח כי הוא במידה של כמעט ניו-בורן
  • שולי הרסת אותי
  • שולי
  • לא מצאתי קשר.
    מלבד למידת נעליים - זה מוכח לדעתי.
    מיכל הפציעה בסביבות 3:30 לפנות בוקר, ונועלת היום 42 עם פוטנציאל לגדילה גם מעבר.
    שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

• ילדתי את שתיהן בקיסרי אז לעזור אני לא יכולה אבל
  • אני חושבת שאם תשאלי למשל מיילדת היא תגיד לך שרוב הלידות מתרחשות בערב-כי האישה חוזרת מהעבודה, מטפלת בילדים, מכינה ארוחת ערב, מנקה ואז כשהכל מוכן היא מוכנה ל'קבל' את הצירים

• נגה
  • האמת שאצלי שניהם התחשבו. שתי הלידות התחילו בירידת מים. הראשונה ב00:00 בלילה אחרי יום עבודה. והשניה בליל חג סוכות אחרי שהספקנו לאכול את ארוחת החג ולהרדים את הגדולה ככה שיש לך למה לקוות
  • אצל אודיה לא הרגשתי צירים רק את הבטן שלי קשה ואחרי שבוע ילדתי אותה בערב
    אצל אברהם הרגשתי צירים לקראת סעודה שלישית והוא נולד יום למחרת בערב
    הפעם אני לא יודעת מתי היא תצא

"כל זמן שהנר דולק אפשר עוד לתקן"
  • מסכימה עם נגה!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• בואנ'ה אצלי יש קשר
    פייס: ortal_hori

• אצלי ממש כו!!!
    ב 3 הלידות!
    בראשונה ובשלישית ירידת מים בול באותה שעה 1:00 בלילה הגדולה נולדה ב 7 בבוקר השלישית ב 5 בב וקר. בלידה שניה אמנם לא התחיל טבעי ממש הגעתי לס טרי פינג ב 2 בלילה וב 6 הוא נולד
    אמרתי לבעלי שאפשר כבר לצפות את שעת הלידה הבאה אן בנתיים ברז ומה יש:
    7:00
    6:00
    5:00
    פעם הבאה ב 4:00
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה