הי חברות.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בת 19 נשואה כמעט 9 חודשים, מאז שהתחתנתי אנחנו מנסים להיכנס להריון. אני ממש מרגישה מתי אני מבייצת.. כל חודש בצד אחר יש לי ממש כאב של ביוץ.. +ההפרשות באותו הזמן..ואנחנו מקיימים יחסי מין באותו זמן וגם לפני. אבל חודש אחרי חודש אני פשוט מקבלת מחזור!
    זה פשוט מתסכל..

בהתחלה לא הכי רציתי.. אז לא חשבתי על זה אפילו.. אבל עכשיו אני מתחילה פשוט לדאוג
    יש לי ממה לדאוג? יש שלי סיבה ללכת לרופא? הלפפפ מישו..
7 תגובות
עמוד 1
  • הייי חמודה

אני בעד להתחיל בירור מדוע לא ניקלט

אני אחרי חצי שנה ביקשתי לעשות את כול הבדיקות ולראות למה זה לא נתפס
    ובאמת גילו שיש בעיית זרע ....
    ולכן התחלנו טיפולים

בהצלחה.

• היי מתוקה

קודם כל אין ממה להלחץ
    יש פתרון להרבה בעיות פוריות אם יש לך בכלל
    יש כמה אפשרויות
    1. לקבוע תור לגניקולוג/ית טוב
    2. לבקש ממנו מעקב זקיקים
    שזה אולטראסונד שמזהה ביוץ .
    3. לבקש ממנו בדיקות הורמונליות
    אבל סביר להניח שעדיין לא ימהר לשלוח אותך
    ויש עוד אינספור דברים שניתן לעשות
    אז אל דאגה
    את צעירה ! הכל יהיה בסדר !!!

בע"ה נעשה ונצליח
  • תודה רבה לכן על התגובות!

רציתי לבקש מבעלי שילך ויעשה בדיקת זרע, אבל זה בדיקה מאד לא נעימה וחשבתי שזה אולי קצת מוקדם מידי, אבל אחרי הפעם הקודמת שקיבלתי מחזור הייתי מאד מתוסכלת והוא הציע מעצמו ללכת לעשות, ואמרתי לו שלא... אם הפעם זה לא ילך כדאי לבקש שכן יעשה?

בקשר לבדיקת זקיקים, זה באמת נחוץ לי אם אני יודעת מתי הביוץ שלי כמעט בודאות.. (כמו שכתבתי בהודעה למעלה)

ובדיקת הורמונים מה זה בדיוק?

אני אמורה לקבל מחזור עד סוף השבוע (שבת).. המחזור שלי לא סדיר. מ25 יום עד 30.
    אני כל כך מקווה שזה יקרה הפעם!!!..

אני באמת ילדונה, בחיים לא חשבתי שבגיל כזה אני כל כך ירצה להיות בהריון ולהחזיק ביבי קטן שלי... לפני שנה זה היה הפחד הגדול שלי. אבל כשזה לא קורה פתאום אני מוצאת את עצמי בוהה בעגלות עם תינוקים מתוקים מתפללת שיהיה לי כזה בקרוב...

ה' גדול! ואני מאמינה שבזמן הטוב והנכון זה יקרה!
  • היי,
    בקשר לביוץ, אני גם עם מחזור סדיר מאוד, ואני חשבתי שאני יודעת בדיוק, ומרגישה אותו בדיוק כמוך, אבל רק שנגשתי לפרופסור הבנתי עד כמה אני טועה, אני אתן לך כמה טיפים:
    1. הביוץ מתרחש 14 יום לפני קבלת המחזור וודאי, תסתכלי מתי קיבלת תחסרי 14 וזה יום הביוץ.
    2 . בדיקת דם הורמונלית לוודא שאכן יש ביוץ והוא תקין.
    3. בדיקת זרע זה ממש שטויות, העבודה הקשה היא במעבדה ולא של בעלך.

בהצלחה!

שירי
  • תודה שירי,
    אני מחכה לראות מה יהיה הפעם. לפי המצב רוח וההפרשות מסתבר ששוב זה המחזור.. או שבאותה מידה הריון.. נחיה ונראה
  • היי מותק ברוכה הבאה

גם אני נקלטתי רק אחרי שנה+
    אז קודם כל,
    1. אחרי יחסים להרים רגליים כמו דקות
    2. להוריד לחץ כי הוא מעכב (כשאני הפסקתי לקחת קשה, נקלטתי)

כל השאר נאמר
    שיהיה בהצלחה

• תודה שירה

אני עושה מה שאמרת, בהתחלה אני תמיד נינוחה ובכלל לא חושבת על זה יותר מידי. פשוט נהנית ואופטימית מאד. ואז כשמגיע הכמה ימים לפני שאני אמורה לקבל אני נכנסת לסטרסים...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה