התלבטות ענקית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר אור,

אני עובדת כרגע בתור יועצת מס בת"א בשכר של 25 לשעה כבר מעל שנתיים
    לפני החל"ד בקשתי העלאה והבוס אמר שלא יכול
    כמובן שבשכר כזה לא אחזור לשם

וחמתי אמרה משהו נכון שאם לעבוד במינימום אז עדיף לעבוד בהתמחות שלי (משפטים)

אני מתלבטת בין לעבוד בתור מתמחה במשפטים במינימום
    או לחפש עבודה בתחום שלי כיועצת מס או כל דבר אחר שמכניס בין 7-9 אלף

מה אתן אומרות ומה הייתן עושות במצב כזה?

עוד רקע: אני מפרנסת עיקרית בבית ולא משנה מאיזה סיבות

2 תגובות
עמוד 1
  • השאלה היא אם את רוצה לעבוד כעורכת דין או שלמדת משפטים להשכלה כללית?
    אני הייתי עושה התמחות. כבר עברת כברת דרך ארוכה, אז נשארה לך רק שנת התמחות ומבחני לשכה, תעשי את זה ואז תחליטי האם את רוצה לעסוק בתחום או לא.
    מבחינת השכר,יש משרדים פרטיים שלא משלמים למתמחים שכר מינימום, אז תנסי לחפש משרד כזה שיהיה מתאים הן מבחינת השכר והן מבחינת השעות.

בכל אופן, שתהיה לך המון הצלחה בכל דרך שתבחרי
  • אני הייתי הולכת להתמחות אם זה מה שאת באמת רוצה לעשות.
    השיקול הכלכלי הוא נכון אבל לא המאה אחוזים ואת יכולה טיפהלה להצטמצם עד שתסיימי את ההתמחות ותוכלי אז להתחיל להכניס את המשכורת היפה.
    אני חושבת שלעבוד במה שאוהבים ורוצים זה חשוב לנפש וזה שווה גם אם בתחילה מפסידים קצת כסף או שלא מרוויחים כל כך הרבה.

מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה