התייעצות בעניין צוואר הרחם.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן, רציתי להתייעץ איתכן-אתמול והיום ביצעתי 2 סקירות מורחבות -אחת בפרטי והשנייה במכון דרך קופת חולים. אני בהרײַון תאומים שבוע 22. בסקירה אתמול אורך צוואר הרחם שלי היה 38. אתמול לאחר הסקירה חזרנו הביתה ושכבתי כל הערב. היום על הבוקר ביצעתי את הסקירה השנייה ואורך צוואר היה 24. לי זה נראה מאוד מוזר שיש הבדלים כאלה תוך פחות מ24 שעות בייחוד שאתמול לאחר הסקירה לא עשיתי שום דבר חריג ורק נחתי. כשאמרתי לרופא אז הוא אמר לי שתלוי איך מודדים...וכשבדק אותי וגינאלית הראה לי שיש זווית שאפשר למדוד גם בסביבות 50 וי זוויות שאפשר למדוד פחות. לי זה נראה מאוד מאוד מוזר. מה אתן אומרות?
8 תגובות
עמוד 1
  • אני מסכימה עם הרופא , US זה לא משהו מדוייק ותלוי בודק ,לכן ההפרש כזה הוא לא קריטי ,אם הרופא שלך לא היה מודאג מה מצב לא הייתי דואגת גם ...בהריון של תאומים אף רופא לא יגיד לך זה בסדר אם זה לא בסדר ,הנטיה היא ללכת לחומרה במקרים האלה
  • היי תודה לך על תשובתך...הרופא אמנם יצא נראה מודאג אבל יש הבדל משמעותי בין התוצאות...בסוף נראה לי שהמדדים צריכים להיות די זהים...אולי עם סטייה פה ושם אבל לא משהו קריטי....זה הבדל משמעותי....
  • לי סביב שבוע שלך היה צוואר הרחם של 27 מ"מ ונאמר לי שזה גבולי - קיבלתי מנוחה בבית לשבוע והיה במעקב, עד שלא ראו שהוא חזר להיות ארוך
    לדעתי תבקשי US לעוד שבוע

• את האמת אני אגיד לך- במקומך הייתי היום מתאשפזת במיוו מבקשת שימדדו ומבקשת תפר של צוואר הרחם מיידית.
    וזה בגלל שאני איבדתי תאומים בשבוע 23.
    אצלי לא ידעו אם הצירים גרמו להתקצרות צוואר הרחם או צוואר הרחם שהתקצר גרם לצירים (הביצה והתרנגולת) לכן בהריון שאחרי עשו לי תפר ויצאה ילדה בריאה..
    ואגב הריון תאומים מוסיף לחץ על צוואר הרחם גם אם הכל היה בסדר בהריונות קודמים
    תעדכני..

• אין לי מושג - אבל גם אני הייתי מבקשת ביקורת נוספת
  • היי אני ממש מצטערת לשמוע על המקרה שלך....מכל ההתיעצוײַות שביצעתי ההפרשים שעלו בבדיקות הם הפרשים מממש לא הגיוניים שכה יום אחרי יום יש קפיצות כאלה ולגבי תפירה של הצוואר ממה שקראתי זה מאוחר מידי לביצוע בשלב כזה. לכן אני אהיה במנוחה ובמעקב. לדעתי זה פשוט חוסר מקצועיות של רופא שסתם הכניס אותי לסרטים.
  • אני מסכימה עם נגה
    פייס: ortal_hori

• לא מבינה בזה אבל כמו שאמרו לך תשמרי על עצמך ותתעקשי על בדיקות מה שקראת הוא לאו דווקא נכון גשי לרופא ודברי איתו ותדרשי את מלוא תשומת הלב שמגיע לך הריון תאומים זה הריון בסיכון עדכני רפואה שלמה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה