היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי, עבדתי שם לפני כמה שנים, לפי מה שאני זוכרת לא היתה שום בעיה להכניס שני אנשים, אבל תתקשרי אליהם ותשאלי
לא ילדתי שם אבל אני מתכוונת כי אני במעקב שם בסיכון גבוה את יכולה להכניס 2 אנשים אין בעיה הצוות שם מדהים
אני ילדתי בתל השומר-3 לידות...... 2 לידות עם רופא פרטי שהשגיח מאחורה....+1 בלי רופא פרטי.... נראה לי שמותר 2 אנשים...אני לא בטוחה כי לידה ראשונה היתה בסוף וואקום אז אפחד לא היה בחדר. ולידה שניה ושלישית רק בעלי היה איתי.... הם מקצועיים מאוד!!!!!!לא יודעת עד כמה הם צוות מדהים.......... המיילדים שם -2 אם אני לא טועה מעולים מעולים...... וגם היתה אחת בשם דומב שהיתה מדהימה..... השאר לדעתי ממש לא משהו.....
היי, את יכולה להכנס לאתר שלהם ולקבל את כל המידע לגבי חדר היולדות והשירותים שהם מספקים לפי האתר- מותר עד שני מלווים, שכמובן יכולים גם להתחלף (אחד מהשניים יצא ויכנס מישהו שלישי במקום...) בהצלחה
נראה לי שזה כמו באסף הרופא, שם היה מותר להכניס עד שני אנשים