תעזרו לי בבקשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם !
    אני חדשה כאן
    אני עושה טיפולי I'vf
    כל טיפול שאני עושה אני נשלטת להריון. אבל. ההריון לא מחזיק מעמד ויש לי הפלה בשבועות שונים
    אני ממש חסרת אונים אני עשיתי את כל הבדיקות גנטיות , כרישיות , חצוצרות , הידבקויות.
    והכל אצלי תקין לחלוטין
    הרופא שלי כבר נראה לי התייאש גם
    כאשר אני כבר בהריון משום מה ההורמון שלי נמוך והתמיכה וכדורים שהרופא מוסיף לי לא עוזרים
    ההריון פשוט לא מחזיק
    תעזרו לי עם עצה או מישהי שעברה מקרה דומה

תודה

אניה
4 תגובות
עמוד 1
  • אני מכירה משהי שמתחילת ההריו קיבלה זריקות פלוס נרות לתמיכה עד סוף ההריון אולי כדאי לך לשאול את הרופא לגביי תמיכה של נרות פלוס זריקות .
    מאחלת לך בהצלחה
  • בוקר טוב,
    יש לי חברה שקשרו לה את צוואר הרחם, תבררי אלי יעזור.

שירי
  • את אצל מומחה להפלות חוזרות? אולי כדאי להחליף רופא...
  • היי גם לי ההריון האחרון נפל ממש בפיטעומיות הכול היה בסדר עקבתי אחרי הבטא שבוע שלם היו הכפלות מעולות ופיטעום דימום והבטא התחילה לרדת והכול נגמר כלא היה.. גם לי התמיכה לא הספיקה למרות שהעלו לי את הנרות ל 4 ביום במקום 3 הפרוגסטרון היה לי 28 בהריון האחרון..אין לי מושג מה לייעץ לך אבל תנסי להפנות את תשומת לבו של הרופא לפרוגסטרון שהוא נמוך אולי באמת יתנו בנוסף גם זריקות..שיהיה לך בהצלחה נשמה ולא להיתייאש..אני גם לכחתי כרגע הפסקה מהכול רוצה לקנות את הגוף מכול ההורמונים כי העמסתי עליו בשנה וחצי בטיפולים ללא הפסקה וגם המחזור לא סדיר לי כרגע..אולי תנסי לנוח לא לחשוב על זה תסעי לאן שהו..שיהיה בהצלחה..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה