היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ועוד ועוד ועוד...מה לכן אמרו? עוד משפטים מעצבנים בבקשה לרפרטואר, יש?
15 תגובות
עמוד 1
המשפט שמאוד מאוד מעצבן אותי כרגע - נו, מתי תלדי כבר???? בא לי להרוג מישהו
חסרי טאקט!!!!
"את מבושלתתתת" "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
"את לא אוכלת מספיק"
חוסר טאקט של אנשים!
״למה את לובשת ג׳ינס?! את פוגעת בתינוק״
״יאאא אפשר ללטף אותך?״ מה אני כלב?!?
״יש לך רגלי עץ״
לא לוקחת ללב כלום שאנשים ידברו כמה שהם רוצים.
הכי מעצבן שאמרו לי בהריון הקודם "וואווו את בסוף הא?" כשהייתי רק בשבוע 29-30 איזה סוף איזה????? פשוט היתה לי בטן גדולה!
מה זה רגלי עץ???
אני בשבוע 11 כמעט וקצת עליתי במשקל וישר כל העולם ואחותו וואי למה שמנת חבל ! ולמי שיודע על ההריון אל תאכלי יותר מידיי כי אח"כ לא תצליחי להוריד!!
חחחחח הרסתן אותי
אני גם לא דופקת חשבון שיגידו שיגידו חמסה על המצח 555
לי בד"כ אלו היציאות על הגיל...
"זה חודש חמישי זה? בחיי, נראה שאכלת טיפה יותר" "בת כמה את שאת בהריון?" "מה גם הגדול שלך?!" "סיימת תיכון בכלל?"
נו?? ולי אמרו כל מה שתעלי לא תורידי!! אני
בהריון של רוני הייתי בגיל 19.. מה את בהריון ???!?! את לא מפחדת ?!
וואי וואי חכי מה מחכה לך
יש לך בטן קטנה מה את מרעיבה אותו וואי איזה עצבים
חפרו לי
״יש לך בטן קטנה״ ״לא תוכלי ללדת רגיל״ ״תצטרכי קיסרי״ ״השמנת!״ ״לא השמנת״ ״אסור לאכול ירקות בהריון״ ״את מקיאה בגלל שלתינוק יש הרבה שיער״ ״הכי קשה זה הצרחות של התינוק, הריון זה כייף״ ״את ממש מבושלת״ ״יש לך בטן עם בן עגולה״