עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות יקרות..

משום מה בזמן האחרון אני מוצאת את עצמי נכנסת לכאן שוב ושוב לקרוא ולהחכים ולהרגיש קצת שווה בין שוות...
    חשבתי אולי אתן מבינות בזה אז תוכלו לעזור לי..
    עברתי הפלה לפני חמישה חודשים. זה היה הריון שנכנסתי אליו ממש במהירות ואפילו מבלי שתכננתי או חשבתי על זה.
    עובר הזמן ואני מתחילה לדאוג :( למה אני לא מצליחה להיכנס להריון?? האם זה נורמלי? הרי הצלחנו פעם אז למה זה לא קורה שוב??

אולי יש פה מישהי שעברה גם כן הפלה ויכולה להחכים אותי??

תודה לכן..
5 תגובות
עמוד 1
  • הי,

לא עברתי את מה שאת מתארת, מה שכן קראתי פעם שלוקח לפעמים לגוף זמן להתאזן הורמונלית אחרי הפלה.. לכן הגיוני שיקח גם כמה חודשים עד שתצליחי. .

בכולאופן בהצלחה רבה שיקרה במהירות בעז"ה!

• תודה עדי..

חשבתי שיש פה יותר מבינות בנושא )-:

בנות? מישהו??
  • בטח שיש פשוט לא נעים לפתוח פצעים ישנים , אצלי עברה כבר שנה ו חמישה חודשים מהאז הגרידה בשבוע 7 וטרם נכנסתי להריון , הבדיקות תקינות , והכל בסדר ואבל הריון עוד לא מגיע , אני חושבת שצריכה ליהות רגועה , 5 חודשים זה כלום , תני לגוף להשתקם. אל תקחי אותי בתור דוגמא , לאחת יותר לוקח זמן לשני לא. אפילו התחלתי טיפולי פיריון .

/]
  • אוי מתוקה. לצערי גם אני איבדתי אוצר מתוק בנובמבר האחרון.
    תתני לגוף להרגע, ברגע שלא תשימי לב תקלטי ( הרי זה הצליח בעבר)

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• היי חמודה , אני עברתי את הבלאגן הזה 7 פעמים ( יש לי שניי ילדים), יש דבר כזה
    שנקרא עקרות משנית, ואם לא תתעסקי בזה יותר מידיי ותחשבי מחשבות חיוביות ותשחררי הכל יהיה בסדר וזה יבוא מנסיון אישי שלי , שולחת לך חיבוק ענקי
    תיהיה חזקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה