היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
רק עכשיו התיישבתי בלי נשימה אחרי סבב עבודה/ארוחות/מקלחות/הרדמות/ניקיון קל ושטיפת בית
13 תגובות
עמוד 1
אני בתקופה האחרונה עושה כך - רביעי בערב שוטפת. חמישי במשך הבוקר והצהריים מבשלת. אחרי שהילדים הולכים לישון עושה שטיפה צ'יק צ'ק כזאת של להוציא את כל החול שהגיע מהגן לנקות שוב קצת שירותים קצת מטבח אחרי הבישולים וזהו. אני בחופש ביום חמישי וביום שישי עובדת אז אני תמיד מסיימת הכל בחמישי. כל פעם אני בשוק מחדש איך פעם הייתי מבשלת הכל ביום חמישי מתחילה על הבוקר וגומרת בשעות הקטנות של הלילה פלוס עושה פינישים כמו סלטים ביום שישי וביום שישי מנקה והיום אני מספיקה ברבע מהזמן הכל
תרגישי נוח להקפיץ שרשורים שבא לך
אלי, תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם האומץ לשנות את אשר ביכולתי והתבונה להבחין בין השניים
אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל) לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)
איזה כיף לך! אני עדיין בשלב שהכול לוקח הרבה זמן
לא תמיד אני מגיבה, אבל זה לא בגלל שאין לי זמן. אתמול, לדוגמא, היה לי חום וכאב ראש וכאבי בטן, אז לא היה לי כוח להקליד
אני שוטפת ברביעי איך שהם עולים למיטות. אני יודעת שברגע שאני אתישב עם הקפה הכל ידחה למחר... זה לוקח לי שעה פלוס קצת. לא נורא... ובחמישי בערב (מקודם) עושה אותו דבר רק בטילים והרבה פחות יסודי.
נטע תרגישי טוב
לרוב בעבודה אני מגיבה. או בשעות כאלה כמו עכשיו
בעבודה אני מציצה כל הזמן פתוח לי בצד פייס: ortal_hori
אני מגיבה לפורום בתקופות, תמיד קוראת אבל לא בכל תקופה אני מגיבה. יש זמנים שהם מאוד לחוצים, וכאלה יותר רגועים.
אני ביום חופשי ברביעי ובשני אני מתחילה מאוחר יותר...אז בשני אני מורידה מצעים ומכבסת אותם...עושה את שני חדרי המקלחת ואת השירותים (מראות אסלות וכו וכו) ברביעי אני מנקה חלונות ועושה שטיפה רצינית כולל להרים הכל ופורום לרוב או בשישי בצהריים או בלילות אחרי שכולם נרדמים שניה לפני שאני מכבה את המחשב פעם הייתי פעילה יותר...כשהם היו קטנים
ניקיונות זה נושא כאוב אצלי. אין לי זמן.
עובדת ראשון עד חמישי עד ארבע וחצי... מהעבודה ישר רצה לאיסוף הילדים ומאז זה מרתון אחריהם...
רק אחרי שהם נרדמים אני מנקה את הבלגן שעשו. כי בין לבין אין טעם...
בשישי שבת לרוב יוצא לי לנקות די יסודי. יש לי בית גדול... והכל עלי!
בתקופות מעבר כמו עכשיו שיש לסדר ארונות בנוסף - אני ממש מרוסקת... "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
יש לי מנקה פעם בחודש (מתנה מאמא שלי
אני מגיבה לרוב בערבים... אין לי אינטרנט בפלאפון ומחשב בגן (היום אני בחופש