שוב התחלתי עם חרדות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני רוצה הריון רגוע וכך היה בחודשיים האחרונים אבל שוב התחלתי עם חרדות שמשהו לא בסדר למרות שאין סיבה בכלל!!!
    כל התוצאות טובות, אני עוד אמורה לקבל את תוצאת החלבון אבל אני בטוחה שבע"ה הכל טוב!
    אז למה? יש לי מחשבות שאיך אתמודד אם אעבור הפלה? איך שוב אתמודד עם טיפולי IVF? איך אמשיך הלאה? למה?? אני מנסה להעיף את המחשבות האלו מהראש ואני מפעילה את הדופלר ושומעת את הפעימות המדהימות של הנסיך שלי 555 ואני נרגעת לכמה שעות ואז שוב...אוף..אני חייבת להירגע ומהר!!
8 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק
    אני חושבת שאת צריכה להפסיק ועדיף שעה אחת קודם !!!
    זה לא בריא לעובריקו שלך
    אז דיי

הכל יהיה בסדר את תראי
    בע"ה נעשה ונצליח
  • בובה...
    זה לגמרי טבעי,
    וכמובן שאופייני לכל הנשים, גם לכאלו שלא עברו טיפולים...
    החרדות הן שם,
    גם אחרי שהתינוק נולד - ואפילו מחריף.

חשוב לקחת דברים בפרופורציה נכונה.
    האמיני בעצמך ובגוף שלך שהוא חזק ויישא את ההריון בקלילות.
    קחי אוויר,
    ותמשיכי את היום שלך.

את לא מוזרה,
    כולנו כאלה
  • זה טבעי !
    גם לי עברו מחשבות כאלו בראש .ואני לא עברתי טיפולים .
    היו ימים שהסתכלתי על הבטן חשבתי מה יקרה אם אני אפיל והבטן הזו תהיה פתאום ריקה . זה כנראה חלק מהתהליך של ההריון ,לחשוב מחשבות כאלה ולנסות לגונן עוד יותר על הבטן ,מין מנגנון הגנה של הטבע ,הרי אם לא יהיו לנו חרדות יש מצב שנעשה דברים שאסור לעשות בהריון , נתאמץ יותר מידי ,נתייבש או כל דבר אחר
  • גם לי היו ימים כאלו שהמחשבות שיגעו אותי
    פשוט תנסי לחשוב על דברים אחרים ולהיות עסוקה בדברים אחרים

• היי! אני יכולה לעודד אותך שאני קצת עברתי את האמצע של ההריון וגם אני עם המחשבות האלה שלפעמים לא עוזבות אותי....פשוט תנסי לחשוב שאת עושה את המקסימום כדי שהכל יצליח ועל כל השאר בכל מקרה אין לך שליטה..... אני חושבת שאם תחשבי ככה זה יעודד אותך ובעיקר בעיקר תחשבי חיובי!!! זה תמיד עוזר!!!
    שיהיה בהצלחה לכולנו
  • כמו שאמרו לך עצם הפיכתנו לאמהות הופך אותנו ליותר דאגניות ולכן צריך לנסות להעביר את הזמן להתעסק בעוד דברים לחשוב חיובי וליצור לעצמך סביבה מעודדת ותומכת שיהיה בהצלחה בעה הכל יהיה בסדר
  • מאמי
    [/center]
  • אולי זו נחמה של טיפשים אבל אם כולן חרדות כמוני אז אני נרגעת...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה