:-( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איבדתי את עצמי לגמרי
19 תגובות
עמוד 1
  • מה קרה?
    תשתפי אנחנו פה

• הדברים שאני הולכת להגיד לך הם לא קלים מקווה שתקחי את זה באהבה
    את יודעת לפעמים אנשים צריכים סטירת לחי סוג של קריאת השכמה בשביל להתעורר.
    אני קוראת הרבה שירשורים שלך מעדיפה לא להתייחס לכולם אבל תאמת הגעתי למצב שאני חייבת להגיב!!! את צריכה להתעשת מהר מאוד להפסיק לחפש את הקוצי מוצי חיבוקים ונישוקים
    את לא ילדה קטנה יש לך בן בבית ועל אחריותך אוצר מדהים שנוצר בביטנך. אני בטוחה שעם תכנסי לפורום מנסים השכן כולם היו מוכנות להחליף אותך!!!
    נכנסת להריון הלאה תחיי את ההווה כל הריון שונה מקודמיו תיראי אותי ההריון הראשון היה נוראי הלידה הייתה מזעזעת עברתי מסכת עינויים במשך כמה חודשים טובים אחרי החזרתי את עצמי לא ליפול לדיכאון אחרי לידה כי טני אמא ויש לי ילדה לטפל בה!
    ונענסתי להריון נוסף בחששותצופחדים אני לא אשקר אבל היה לי הריון קסום וילדתי לידה טיבעית
    בדיוק כפי שרציתי ממש ניסים ונפלאות!!!! תתפללח ותאמיני ותראי איך הכל יעבור בשלום
    בנתיים תעסיקי את עצמך בתחביבים או בריפוי בעיסוק לא עוזר? פסיכולוג לא עוזר פסיכיאטר
    לא מעניין אותי מה אבל את ההריון הזה את עוברת כמו גדולה וקמה על עצמך מהר מהר מאוד
    אין לך ברירה ההריון קיים הפלה זה משהו שאני לא תומכת לכן הרשי לי לעצור כאן...
    [/center]
  • מה קרה?

• ענבל, אני יודעת שאולי הדברים שלי נשמעים נורא!
    אבל זה לא בא ממקום של רוע או פינוק.. זה מגיע ממקום של חרדה.. יש כאלה שיש להם חרדה מטיסות כאלה שמפחדים ממקומות סגורים.. כל אחד ו״השגעונות״ שלו.. שלא תביני לא נכון.. אני אוהבת ילדים ואם לא הייתי עם החרדה הזאת אז אולי כבר היו לי היום 4 ילדים.. אז נכון אני מטפלת בחרדה אבל לאף אחד אין שרביט קסמים וזהו.. זה נעלם.. אז לפעמים אני מצליחה להרים את עצמי.. ולפעמים שוב מתרסקת..
  • חסויה יקרה בשביל זה אנו כאן כמו שאמרת חרדה לא נפתרת ביום אחד
    אני מאוד מקווה שאת מקבלת את הטיפול הנכון
    שאת עושה גם מחוץ לשעת הטיפול דברים עם עצמך על מנת לשפר את המצב
    כמו ליצור לעצמך סביבה אוהבת ותומכת
    מעסיקה את עצמך בדברים נוספים וממלאת לעצמך את הלוז עם הילד שיש לך בבית עם הבעל החברות המשפחה...
    וכמובן זוכרת את הדברים בשעת משבר... תבקשי מהמטפל עצה אחת לפחות שתסייע לך ברגעי משבר להתרומם ולא לשקוע ...
    אני בטוחה שרק הזמן יעשה את שלו ומבדיקה לבדיקה הכל יהיה בהיר וקל יותר בעה
    תזכרי לקרוא את העצות של הבנות כאן ותהיי פתוחה לקבל אותם באותה רגע של משבר יש מחשבה רעה בראש תעצמי עיניים ותהיי רגע עם עצמך אל תפחדי רק שניה עם עצמך ותגידי מה את חשה בחושייך ותצייני מחשבות כשהן עולות.. לדוגמא עצמת עיניים יש מחשבה את אומרת מחשבה לא מעמיקה בה וממשיכה לנסות לחוש אז עולה רעש אז זה צליל עולה ריח אז ריח דפיקות לב תחושה גופנית בלי להעמיק לציין שם של מה שקורה ואז עולה מחשבה לציין מחשבה בלי להעמיק בה ולהמשיך קדימה לזכור לנשום מהבטן ברגעי חולשה לא רגעי וחלף אלא מהבטן לנשום ולהרגע... ואז תביני שגם אם המחשבה נוראית היא כרגע מחשבה ולא עושה כלום ואפשר להמשיך להתעסק בהווי היום יומי מבלי להדרדר ולהכנע לאותה מחשבה ... אט אט תרגול של פעם ועוד פעם ועוד פעם ישפרו ויטיבו עם המצב בעה אנו כאן בשבילך בהצלחה ותעשי...
  • לרגע לא חשבתי שזה מרוע אני בטוחה שהחרדות שלך הן אמיתיות
    גם אני ככה רציתי להראות לך מצב אחר אפשרי אני אדם מאוד פרנואיד יותר מזה
    אדתף אותך שהייתי בטוחה שמהלידה אני לא הולכת לחזור עד כדי כך החרדות שלי היו עמוקות
    אבל אין מצבבב שהייתי מוותרת על זה למרות כל החרדות אני בדיוק בדיוק כמוך אותן הרגשות אותן תחושות זה בסדר להישבר זה בסדר לפחד אבל תמיד לדאוג לחזור לשפיות
    [/center]
  • לכולנו יש חרדות
    הריון זה דבר מפחיד וגם לידה
    אבל את יודעת שיש חרדות לגבי כל דבר בחיים
    הרבה יותר מפחיד לנסוע באוטו מאשר להיות בהריון
    מבחינה סטטיסטית
    אז מה נעשה? לא נצא מהבית
    אסור לתת לך לחרדות להשתלט וחנהל אותך
    את חייבת למצוא את הדרך הנכונה לחיות בשלום עם ההריון הזנ
    ולרצות בו
    זה המון המון המוווון מגחי מהנפש
    חברה שלי עברה ניתוח קיסרי ויש לה חוויה טובה
    לא סבירה..לא בסדר - חוויה טובה!!
    אני עברתי זירוז ויש לי חוויה מצוינת!
    אם החלטת להמשיך את ההריון הזה תקבלי אותו ותאהבי אותו
    כי עשית כבר עמדת בהריון ולידה
    את אישה - נשים יודעות ללדת (וגם קיסרי זו לידה)
    אני מאד ממליצה לקחת דולה ולעבור איתה תהליך של שיחות לפני
    מאיפה את? לי הייתה דולה מדהימה

• כולן אמרו כל מה שרציתי....

ענבלי
    פייס: ortal_hori

• חומד אני רק רוצה להוסיף שאני חושבת שכדאי שתוועצי ברופא המטפל, תבררי אם יש איזשהו טיפול לחרדות האלה
    יכול להיות שהאיזון ההורמונלי בהריון מחמיר את המצב עוד יותר ומכניס אותך לחרדות
    שלא בטוח שאת יכולה להתמודד איתן בכוחות עצמך...
    אני מכירה לא מעט בנות שטופלו נגד חרדה במהלך ההריון ועברו הריון נורמלי ותקין
    אבל אסור להזניח את זה, אם את מרגישה שזה גדול עלייך, תפני למי שצריך!

• מסכימה עם יוליה!

מאמי, יכול להיות שהאיזון ההורמנלי אצלך משפיע יותר על החרדה.

לכי לבדוק את זה ואל תזניחי את עצמך
    פייס: ortal_hori

• חסויה כמו שכבר אמרתי קודם, אני התמודדתי עם חרדות במשך הרבה שנים, בהתחלה עם טיפול תרופתי ואחכ שרציתי להיכנס להריון עברתי לטיפול פסיכולוגי
    לבסוף הצלחתי להתגבר בעיקר ע״י הרבה עבודה עצמית
    אני אשמח לייעץ לך ולתמוך בך אם תרצי תוכלי לפנות אלי בפרטי

• שלי כל הכבוד מעריצה אנשים כמוך
    [/center]
  • מותק, לכי קבלי טיפול ומהר, זה לא יכול להימשך ככה...
    זה לא בריא לך ובטח לא לעובר הקטן שגדל בתוכך, בטח שלא פייר
  • בנות, תודה רבה אני אכן הולכת לטיפול.. ובמשך היום מעסיקה את עצמי בעבודה וכו..
    אבל בלילה.. הכל צף.. כל מה שאני מדחיקה במהלך היום צף בלילה .. ואז אני מתעוררת מלא פעמים
  • מתוקה שלי

• תמשיכי לטפל ותבקשי כלים להתמודדות בערב
    וגם כשאת עסוקה אל תבריחי מהפחד ומהחרדה תני להם להיות שם ותראי שהם לא באמת מפחידים ואת חזקה מהם ורק דברים טובים יהיו בעה
    תהיי חזקה אנו איתך
    ועדכני
  • תדברי איתי בפייסבוק.. אני אעזור לך
    טליה נתנאל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה