הגברת כמות החלב- למישהי יש המלצות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי
    ילדתי לפני 3 שבועות ובאופן קבוע אני מניקה ונותנת תוספת של 2 בקבוקים ביממה כי נראה שהתינוק עדיין נשאר רעב
    התחלתי לקחת כדורי חילבה של אלטמן כבר שבוע ואני לא ממש מרגישה שינוי משמעותי

שמעתי על מור מילק, מאמי מילק וכו
    האם יש המלצות למוצרים אחרים?

אני מניקה לפי דרישה אבל לא נראה שזה מגביר את הייצור...
    תודה
8 תגובות
עמוד 1
  • אני שמעתי ששתיית בירה שחורה מאוד עוזרת
  • יש תרופה promin - שהיא נגד צרבת....ותופעת לוואי שלה זה הגברת חלב - נדרש מרשם מהרופא
    לי זה עזר מאוד (לעומת חילבה שלא הניב שום תועלת)

• היי בגיל שלו יש קפיצת גדילה יכול להיות שבגלל זה הוא דורש יותר
    תשאבי פעם ביום זה יכול להגביר גם בירה שחורה יכולה לעזור
    אולי להגביר את כמות הצריכה של החילבה ביום?
    תמרים, אגוזי מלך שקדים לבנים מעשירים את החלב גם טחינה ואבוקדו
    חשוב מאוד לאכול נכון מכל אבות המזון 3 פעמים ביום ולשתות לפחות 2 ליטר ביום
    בהצלחה לא להתייאש!!
    [/center]
  • קובעים שאין מספיק חלב לפי:
    התינוק לא רגוע אחרי ההנקה (ולא אם הוא מבקש עוד, כי כרגע כנראה הוא בקפיצת גדילה בגלל זה הוא צמוד 24 שעות ומגביר לך , ע"י עיקרון היצע וביקוש, את החלב)
    אין מספיק חיתולים רטובים (6 נראה לי צריך להיות...)
    לא עולה במשקל.
    יש משהו כזה?

טעות נפוצה שרק מגדילה את הפער בין מה שאת מייצרת לבין מה שהוא מבקש זאת בידיוק אותה "השלמה" של בקבוקים.

אם מניקים בלעדית לפי דרישה ומקפידים על: מנוחה, שתיה, אוכל חם (בידיוק בסדר הזה) הכל מסתדר לבד ועובד.
    אם באמת יש מחסור בחלב, למרות הדברים האלה, אפשר להגביר בכל מיני מאכלים שאוכלים והכדורים האלה שציינת. לא ממש מבינה בהם.
    את יכולה ליצור קשר עם עמותה שעוזרת בעינייני הנקה
    http://www.lllisrael.org.il/
    יש להם באתר גם מידע...
  • מה מגביר הכי טוב זה הנקה הנקה ועוד הנקה ! וכל מה שמיצי גם אמרה
  • תודה על התשובות!

חיתולים רטובים יש
    אני משלבת בקבוק מהתחלה לא רק עכשיו אז זה לא קשור כרגע לקפיצת גדילה
    אני נותנת בקבוק אחרי שאני רואה שהוא לא רגוע אחרי הנקה, עדיין בוכה ולא מוצא את עצמו,
    או שבהנקה הוא מתעצבן,בוכה על השד, ונראה מתוסכל..

ותמיד אחרי הבקבוק הוא רגוע יותר,מצליח להירדם אבל תמיד גם פולט המון.

מה דעתכן?
    לי נראה שהוא רעב והחלב לא מספיק

מה עוד אני יכולה לקחת שיעזור? הכדורים של החילבה לא נראה לי שעשו שינוי משמעותי, אף פעם אין לי גודש בחזה..
  • למה את לא שואבת? אם תשאבי יותר יהיה יותר חלב
    פייס: ortal_hori

• יש דרך מסויימת לתת בקבוק עם הנקה - בצורה אנכית כמה שיותר מקביל לקרקע ועוד ( יש באינטרנט בהרחבה) אחרת הקטן מבין שיותר קל לקבל מהבקבוק מאשר לעבוד ולינוק לבד...

בנוסף אולי התפיסה שלו לא הכי טובה וזה מקשה עליו לינוק .. יש מפגשים קבוצתיים/אישיים עם יועצות הנקה זה תמיד תמיד מומלץ

בהגדרה שאת נותנת תחליף זה פוגע בכמות שלך כפי שמיצי רשמה זה ביקוש והיצע, פשוט לתת לו לינוק כמה שהוא רוצה

בנוסף לשאוב - בלילה הכי טוב אבל לא תמיד יש כוחות אז בהנקת בוקר המוקדמת בנוסף לא ציינת מתי הוא מקבל בקבוק?? כי בלילה אלו ההנקות שגורמות הכי הרבה לעידוד ייצור החלב אז אותן לא כדאי להחליף...

בהצלחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה