אכזבה :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התביעה מול בית חולים נעצרה ולמה?
    צריך לבדוק ממצאים של השלייה, השלייה נמצאת בבית חולים שילדתי
    העורכת דין רוצה שנעביר את השלייה לפתולוגית מבית חולים אחר שתבדוק האם העובר מת
    לפני שהגעתי לבית חולים או אחרי. אני בטוחה שזה קרה בבית חולים כיוון שראו דופק הם טוענים שזה הדופק שלי ולא של העובר. בקיצור הפתולוגית מטעמה של העורת דין רוצה 7000 ש״ח כדי להסתכל ולראות אם יש משהו לטובתנו ואם כן היא דורשת עוד 7000 ש״ח להמשך נתיחה.
    היא לא מוכנה לתשלומים רק ל 3 תשלומים והיא לא תבדוק את השלייה עד שכל התשלומים ירדו
    הבעיה היא שתוך 3 חודשים אני צריכה להחזיר את המבחנות לבית חולים שילדתי בו אם לא הם יקחו את הפיקדון שנשאיר בלי להחזיר 2000 ש״ח
    סכומי עתק אין לי אפשרות להוציא סכומים כאלה
    והנה עוד הוכחה שהרוע ממשיך לנצח
    [/center]
21 תגובות
עמוד 1
  • מה פיספסתי
  • ההריון של תאיר התחיל כהריון תאומים הסתיים עם עובר מת
    כתוצאה מרשלנות רפואית ועד עכשיו אנחנו בתהליכי תביעה אז נאלצנו לעצור הכל
    [/center]

• תבקשי לחפש פתולוג אחר שיהיה מוכנן לבדוק את השליה ולקבל את הכסף בהמשך.
    אחותי, להבדיל, היה לה מקרה עם רופא שיניים והיא הייתה צריכה חוות דעת מרופא שיניים ולא היה לה 5000 שח והוא הסכים שהיא תשלם לו חלק מזומן וחלק לאחר גזר הדין.
    אם את בטוחה בצידקתך תדברי עם העוד שתבדוק מה אפשר לעשות וללכת לקראתך ואל תתיאשי!!! תנסו גם לקחת הלוואה אולי מההורים ממשפחה...

בהצלחה
  • אהובה
    shira

• כן תחפשי עוד שיסכימו

• תודה בנות אני כבר התעייפתי מכל הסיפור הזה
    [/center]
  • מאמי אל תתייאשי אולי תנסי מישהו/גוף/גורם אחר שיעשה את זה ויקבל תשלום בסוף? תתעקשי שהצדק יעשה אל תתיאשי תוכיחי להם שאת חזקה. כל הגופים האלו רק מחפשים איך לייאש ואל תראי להם שהם מצליחים..

• מאמי אל תתייאשי אולי תנסי מישהו/גוף/גורם אחר שיעשה את זה ויקבל תשלום בסוף? תתעקשי שהצדק יעשה אל תתיאשי תוכיחי להם שאת חזקה. כל הגופים האלו רק מחפשים איך לייאש ואל תראי להם שהם מצליחים..

• מאמי, טוטילה צודקת.

ניסית להסתייע בעמותת אפרת? אולי הם מסייעים במקרים כאלו?

אין הרבה פתולוגים בארץ, 20 בערך.

מה העו"ד שלך אומרת? היא תנסה מישהו אחר?

אני שמעתי על ד"ר ביאטריס ליפשיץ.....אליה פניתם?
    פייס: ortal_hori

• מתוקונת האמת שאין לי מושג איך קוראים לה אני יבדוק
    עמותת אפרת עוזרת בתביעות משפטיות ? לא ידעתי .. אבל כמו שאמרת אין הרבה פתולוגים
    וכולם רוצים תשלום זה לא נגמר בזה ברגע שיש תיק מבוסס מעבירים לרופא שמתעסק בתביעות ולו אנחנו צריכים לדלם 12,000 ש״ח
    [/center]
  • אוף ענבלי אני כ"כ מבינה אותך.........
    הלוואי שאצלנו לפחות היו שומרים את השיליה , אולי ככה הייתי יכולה להוכיח שהיתה התרשלות מצידם.... הם אפילו לא שלחו את השיליה, כלום פשוט זרקו.........
    לא התחלנו עדיין תהליך של תביעה אין לי כוחות נפשיים עדיין .........
  • אני בטוחה שיש גורם אחר שיודע שהאנשים לא יכולים להוציא את סכום הזה בכמה, מה זה זה? תגידי לעו"ד שלך שתברר על אופציה אחרת, בשביל זה את משלמת לה!
  • תודה לכולן על כל הטיפים אתן מקסימות
    [/center]
  • יפה שלי
    אוהבתותך.
    אין לי מה להוסיף
    חוץ מחיבוקי דוב

• אויש אלוהים יעזור

אתן גומרות אותי נפשית
    פייס: ortal_hori

• בובית אהובה שלי,
    לפני הכל תחזיקי מעמד! את חייבת את זה לעצמך ללכת עד הסוף כי אם תפסיקי מכל סיבה שהיא את תצטערי מאוד כי לא תהיי שלמה.

לגבי הוצאות כספיות, אכן תהליך זה דורש המון הוצאות וחוות דעת זה דבר מאוד מאוד יקר וכל צד חייב להגיש חוות דעת משלו ואחרי זה עוד יש סיכוי שבית המשפט ימנה מומחה שלישי אובייקטיבי ויטיל הוצאות על הצדדים בחלקים שווים.

אני חושבת שאולי כדאי לך לשקול הלוואה כי ככה תוכלי לשלם בתשלומים רגילים שנוחים לך ובבת בבת לנהל הליך משפטי תחשבי על זה.

אם תצטרכי עזרה כלשהיא תגידי לי.
  • היי
    חשבתי עליך כל היום מאוד אשמח אם תצרי איתי קשר
    יש את הטל שלי לשירה וסיון
    או תרשמי לי את המייל שלך נראה לי שאני יכולה לעשות מה שהוא בעז"ה
    צרי קשר
  • תודה לכולן יפות שלי
    אתי אני ידבר איתך תודה רבה רבה
    [/center]
  • מקווה שיצליחו לסייע לך בעה שיהיה רק בשורות טובות חיבוקי ענקי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה