הצילו! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אבל באמת.. הצילו!!

כבר כמה ימים שאני קמה כל בוקר עם סחרחורת
17 תגובות
עמוד 1
  • אם המחזור שלך הוא ב25 בחודש, רק עכשיו את אמורה להכנס/לא להכנס להריון.

לכי להבדק ותרגישי טוב
  • בדיקת דם יכולה לגלות עכשיו אם אני בהריון?
    יכול להיות ביוץ מוקדם.. או שאין סיכוי..

בקיצור מה אתם אומרות? אין קשר?
  • יש סיכוי אבל ממש ממש קלוש לדעתי (אם את אמורה לקבל לקראת סוף החודש...)

כי בד"כ בחילות ותחושות רעות (ואני מדגישה בד"כ) מגיעות בשלב קצת יותר מאוחר...

אם את ממש לחוצה לכי תעשי בדיקה ביתית. יש את יס אור נו פרופשיונל, והיא מזהה הריון מבטא 10...

לנו הנשים מותר לא להרגיש טוב בלי קשר להריון...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• לי נראה שחטפת איזה וירוסון....

• הדסקה
  • קבעתי תור לרופא..
  • תרגישי טוב
  • יש סיכוי שלא קיבלת חודש שעבר ולא שמת לב?
    וירוס נשמע כאופציה לא רעה
  • קרה לי בשבוע שעבר. השבית אותי למיטה, בלי יכולת לקום. סחרחורות אימים, בחילות קשות מאד, וחולשה כללית מוטרפת, עם בונוס של כאבי שרירים תפלצתיים.
    וירוס. אחד קטלני במיוחד.
    בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!!!!!!!!!!
    זה היה נורא, אבל זה עבר.
    החלמה מהירה!!!!!!!
  • אוף את מזכירה לי שהבוקר איזה אמא אחת עמדה ליד האוטו שלה שחנה בצד הכביש - כביש די סואן והילדה שלה - שאותה לא ראיתי עמדה מהעבר השני של הכביש מאחורי רכב חונה. ובדיוק אבל ממש בדיוק כשאני התחלתי להגביר מהירות אחרי שהשתלבתי בכביש הזה הילדה קפצה לי משום מקום והתחילה לרוץ לכיוון אמא שלה
  • אני ממש לא מבנה בזה, אבל נראה לי מוקדם מדי להריון
    פייס: ortal_hori

• טוב,
    כנראה שנפתרה הבעיה..
    אין לי אוויר ..
    יש לי קוצר נשימה

• אלו יכולים להיות גם סימפטומים של חרדה.
  • תרגישי טוב....

ותכלס..אם כל כך מבהילה אותך המחשבה על ילד רביעי..תזהרו יותר.....לא?
  • תרגישי טוב ותשמרי על עצמך
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה