מחפשת עידוד או לשמוע מנסיו כן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות אולי תוכלו לעודד אותי או לספר לי קצת על ניסיונות שלכן. לפני כשבועיים גיליתי שאני בהריון וכמובן שמאוד שמחנו. בדיקת הביא הראשונה הראתה בטא 11 הרופא שלח אותי במשך 3 ימים לראות לבדיקות דם לראות עם הבטא עולה טוב ואכן כך היה.... הוא הסיק מכך שכנראה מדובר בהריון מאוד צעיר... היו לי 4 ימים של הפרשה חומה אז הוא נתן לי כדורי פרוגרסטרון על מנת לחזק . הוא קבע לי תור לאולטראסאונד ראשון ליום חמישי הקרוב.
    (חשוב לי לציין כי המחזור האחרון היה ב 26.3 אבל נמשך שבועיים כאשר בשבוע הראשון הדימום היה חלש מאוד ורק בניגוב ואז פתאום בסביבות ה 31.3 החל דימום חזק ומחזורי. לכן הרופא גם אמר כי ייתכן שלא ברור מתי היה המחזור המדוייק ולא הביוץ וקשה להעריך לפי זה באיזה שבוע אני. )
    ביום שישי היה לי שוב קצת בניגוב הפרשה דמית והיה לי כאב קצת אז הלכתי למוקד שם עשו לי אולטראסאונד והרופא ראה ספק שק הריון בגודל 0.4 ס״מ ושלדעתו מדובר ב הריון שלא התפתח אבל הוא הלך לפי התאריך האחרון של המחזור . הוא נתן לי לעשות בדיקת בטא ולראות מה המצב ... תוצאות הבדיקה יהיו רק הערב. שוחחתי עם הרופא שלי והוא אמר כי הכל עוד פתוח והיות ועדיין אין דימום מסיבי וכאבים ייתכן והריון מאוד מוקדם פשוט ושאולי השבוע מאוד מוקדם. בכל אופן מחר אהיה אצלו עם תוצאות בדיקת הדם ו׳ אולטראסאונד נוסף.
    מה אתן אומרות יש מקום לאופטימיות? למישהי כבר קרה?
    אשמח לשמוע

11 תגובות
עמוד 1
  • עוד לפני שאני קוראת את כל ההודעה................
    לפני שבועיים גילית שת בהריון ואת בשבוע 29 ?????????????????
  • היו אינספור מקרים כמו שלך
  • הסרגל הוא מההריון הקודם לא יודעת אך למחוק או לבטל
  • אהההההההההההההה...
  • הכל יכול להיות!

גם לי היה בהריון הראשון ביוץ מאוחר וראו בבירור רק בשבוע 8

לגבי הסרגל - כנסי לפורפיל שלך ותמחקי אותו
    פייס: ortal_hori

• יש תוצאות?

• הפרשה דמית? הכוונה לדם טרי או כתם חום כמו סוף מחזור?
    יכול להיות "דימום" של השתרשות ואולי זה שהיה שק הריון קטן מראה גם על הריון צעיר.
    בהצלחה ותעדכני
  • היי בנות
    לצערי אין ממש חדש הרופא לא רצה לבדוק אותי באולטרסאונד וביקש שקודם יעשה בדיקת דם נוספת של בטא ופרוגרסטרון.
    אומר שהבטא מיום שישי תקינה אבל רוצה לדעת מה מצב הפרוגרסטרון וגם עם הבטא עוד עולה.
    ממש מבולבלת מצד אחד עדיין יש לי דימום בניגוב שבחלקו חוםכזה וקצת גם אדמדם ממש כמו התחלה של מחזור ..מצד שני זה לא על התחתונית ולא בזרימה גדולה.
    הרופא שלי עדיין אופטימי אני פחות ובעיקר אני משתגעת מאי הידיעה!!!

מקווה עד הערב או מחר להיות קצת יותר חכמה.

יעדכן.

תודה לכולן על התגובות תחזיקו לי אצבעות
  • מחכים לעדכון בעה מקווה שהכל יהיה בסדר תהיי אופטימית את חייבת יכול להיות מצב של דימום חלש חום תנוחי תשתי הרבה ובעה יהיה בסדר בהצלחה
  • היי בנות לצערי הבשורות לא טובות הבטא ירדה וכך גם הפרוגרסטורון אני התהליך הפלה טיבעית...הגימום כבר כמעט דימום מחזורי מלא!
    עצוב מאוד ומאכזב : (
    נתחיל שוב לנסות אין ברירה.
    תודה לכן על התמיכה והעידוד מקסימות כולן.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה