כמה תינוק בן שבוע וחצי צריך לאכול? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מניקה בלבד ומשום מה כמו כל האמהות הלחוצות גם אני לא רגועה לגבי כמה היא אוכלת.
    שא בתי מקודם ואני רוצה לתת לה עוד מעט בבקבוק לראות כמה היא תקח.
    רק להדגיש היא אוכלת כל שעתיים עד שעתיים וחצי.
    כמה ילדים בגיל שלה צריכים לאכול (בת 10 ימים)???
6 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שזה לא עניין של כמות, אם את רואה שהתינוקת רגועה, יש מפסיק טיטולים רטובים (נדמה לי שמונה? אם אני זוכרת נכון) אז אין לך מה לדאוג.

אני לא יודעת מה הכמות שהם אמורים לאכול בגיל הזה, כי כמוך גם אני רק הנקתי בהתחלה, אבל אל תשכחי שיותר קל להם לאכול מבקבוק, פחות מתאמצים ולפעמים אוכלים יותר גם כשלא צריכים! ואז פולטים העל החוצה. זה כנראה יהיה ניסוי וטעייה!

רותי
  • אין אפשרות לדעת כמה תינוק יונק צריך לאכול, המדד זה תינוק רגוע ו8 חיתולים רטובים ביום.

• אל תעשי סתם טעויות שאת עלולה להצטער עליהן אח"כ. אם כמו שכתבו לפני טיטולים רטובים והילדה רגועה תהיי רגועה גם. ואם את לא רגועה במקום לדחוף בקבוק לכי לטיפת חלב תשקלי אותה.

• בגיל הזה לא אוכלים הרבה, 50-60 בערך

גם אני רק הנקתי ( ועדיין ממשיכה כמובן
    פייס: ortal_hori

• 60 - 90 בערך ....
    אבל כמו שאמרו לך לפני
  • שלי אכל 60- אבל נתתי גם מטרנה ולא רק שאבתי

אז מטרנה- 60
    בקבוק שאוב- בין 70 ל 80

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה