היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום , קיבתיי מחזור ב27 לאפריל שנמשך 5 ימים , היום אחרי כמעט שבועיים פתאום יש לי הפרשות חומות וקצת ריריות שלא היו בעבר , האם זה יכול להעיד על השרשה לקיום היריון??
7 תגובות
עמוד 1
אי אפשר לדעת תעשי בדיקה
נשמע מוקדם מדיי...
אולי פטריה?
בהנחה המחזורים שלך סדירים ורגילים סביב ה-28 יום - שבועיים אחרי תחילת הוסת אמור להיות הביוץ. לכן לא סביר שזו תהיה השרשה, היא קורת כשבוע אחרי ההפרייה, כלומר כ-3 שבועות אחרי תחילת הוסת. גם לא נשמע כמו הפרשה של פטרייה. גשי לרופא אם זה ממשיך או מטריד אותך. בהצלחה!
היי המחזור שלי סדיר כל 25 יום, השאלה האם זה ייתכן?
25 יום בין היום הראשון של הוסת וליום הראשון של וסת שאחריה? אם כך, הביוץ שלך הוא סביב היום ה-11, וההפרשות התחילו ביום ה-16 אם אני מחשבת נכון. אז כן, נראה שיש סיכוי להשרשה...
כן בין היום הראשון של הוסת לבין היום הראשון של הוסת שבא אחריו . תודה בכל מקרה נקווה שזה זה ...
בוקר טוב חמודה , אצלי ככה היה בדיוק והיום אני בשבוע 11 מאחלת לך בהצלחה ומחזיקה אצבעות שיהיה יום מקסים