היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות אני חדשה חדשה כאן,ולמען האמת גיליתי את הפורום הזה רק אתמול בלילה! המחזור שלי מאחר כבר 16 יום ... כל התחושות המוזרות התחילו יום אחרי שאני ובעלי שכבנו... אז הרגשתי כאילו אני ממש בביוץ ( אני כל חודש מרגישה את הביוץ) היו לי כאבי ראש במשך שלושה ימים אז עוד הייתי בטוחה שאני בכלל עומדת לקבל מחזור. בקיצור בשבועיים שלאחר מכן ועד היום הבטן התחתונה שלי מתכווצת לעיתים והתחושה היא שממש עוד רגע המחזור מגיע. כמובן שהחזה שלי כואב ורותח ומצבי רוח היסטריים!ועם כל זה הבדיקה הביתית יצאה שלילית . :-( מחר בבוקר אני הולכת לעשות בדיקת דם! בבקשה אם מישהי מזהה בדברי את תחילת ההריון שלה אני מאוד מאוד מאוווודדד אשמח לשמןע!!! בכל מקרה תחזיקו אצבעות למחר ו... אם מישהי יודעת להגיד לי אילו ערכים אני צריכה לקבל בבדיקה כדי לדעת אם זה הריון. תודהההה
Lironle
18 תגובות
עמוד 1
היי מתוקה ברוכה הבאה
האמת שקשה לדעת כל גוף שונה וכל הריון אינדיבידואלי יש כאלו שעל ההתחלה הן סובלות מבחילות, עייפות וכו' ויש כאלו שלא מרגישות כלום.
אני אומרת 16 ימים של איחור זה יפה יכול מאוד להיות שנקלטת והבדיקה לא מזהה בגלל ביוץ מאוחר בכל אופן בדיקת דם אמינה 100% עדיף מאשר לחיות בספקות.
אני לא מבינה גדולה בבטא אבל אם זכור לי נכון מעל 10 זה הריון
בכל אופן שיהיה בהצלחה ותעדכני
אוף אני כל כך רוצה את זה !! וממש לא בא לי לקהל מחזור :-( תודה על התגובה המהירה ואני אעדכן בוודאי
Lironle
לי בתחילת ההריון היו כאבים בבטן התחתונה וכאבים בחזה, גם אצלי הבדיקת שתן יצאה שלילית גם אחרי שגיליתי שאני בהריון אבל בדיקת דם זה הכי בטוח. לפי דעתי ערך מעל 10 זה הריון בכללית אם עשית את הבדיקה בבוקר התשובה כבר באינטרנט בצהריים שיהיה המון בהצלחה ובשורות טובות מחכה לעדכון..
הטלפון השתגעעע זאת הפעם השלישית שאני כותבת:-/ בכל מקרה מורןןןןן האם אמרו לך למה בבדיקת שתן התשובה הייתה שלילית? אני כבר אחרי בדיקת דם וברושי מצליחה לנשום מאז! לא יכולה להמשיך לחכות לתשןבותתת! בנתיים קניתי מצרכים לעוגת גבינה:-) כדי להעסיק את עצמי
Lironle
הטלפון השתגעעע זאת הפעם השלישית שאני כותבת:-/ בכל מקרה מורןןןןן האם אמרו לך למה בבדיקת שתן התשובה הייתה שלילית? אני כבר אחרי בדיקת דם וברושי מצליחה לנשום מאז! לא יכולה להמשיך לחכות לתשןבותתת! בנתיים קניתי מצרכים לעוגת גבינה:-) כדי להעסיק את עצמי
Lironle
אני הייתי מאושפזת עם חשד להריון מחוץ לרחם כאשר הגעתי למיון בגלל כאבי בטן חזקים ושם גילו שאני בהריון עם בטא 35 אפילו עוד לא היה לי איחור במחזור ובמהלך שבוע האישפוז עשיתי 3 בדיקות שתן למרות שידעתי שאני בהריון רציתי לראות את ה2 פסים חחח
אני בכללית... רגע ובסוף זה היה הריון רגיל ? וואי מורן איזה כייף שאת מדברת איתי אני משתגעת כאן!
Lironle
פרופסור בדק אותי וכששאלתי אותו האם יש סיכוי שההריון יהיה תקין עונה ענה לי חד משמעית שלא אולי הריון הבא וברוך השם ההריו התפתח ברחם ובשבוע 29 אושפזתי עם צירים והמנהלת מחלקה באה איזה בוקר ואומרת לי "את מוכרת לי, את היית מאושפזת פה לפני כמה חודשים נכון?" אמרתי לה כן והיא מסתכלת על הבטן ואומרת זה זה? אמרתי לה בשמחה כןןןןןןןןןןןן איפה הרופא הזה להוכיח לו שלבסוף ההריון היה תקין... יש לך סיסמא לאתר של כללית? תנסי להיות רגועה למרות שאני יודעת עד כמה זה מחרפן וכל דקה מסתכלים על השעון ואני הייתי נכנסת לאתר כל 5 דקות לראות אולי התקבלו כבר התשובות..
טוב זה ממש נס!! ברוך השם! איזה יופי!! וכן יש לי סיסמא:-) וכן אני נכנסת כל 5 דקות :-) אבל לא יודעת, אני מפחדת שאני פשוט הוזה ! למרות שלכאורה כל הסימנים הם סימני הריון !!! איזה הזיה !!!
Lironle
תשדלי להעסיק את עצמך בדברים אחרים וכמה שפחות לחשוב על זה. מקווה שבשבילך ומחזיקה
בהצלחה עדכני
הייי מותק מה קורה איתך? כבר השעה 14:20 ובטח יש תשובות כבר באתר... אני מחכה וחושבת עלייך...
אמאלהה הם באמת התחילו לשלוח לי תשובות בנתיים לא של ההריון אלא של ההמטולוגיה!!! בנות להתפלל!
Lironle
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!