היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום לכולן, רציתי לשאול האם אתן יכולות לתת המלצה לקורס הכנה ללידה לתאומים באזור אשדוד/רחובות והאם יש באמת צורך לעבור קורס מותאם לתאומים או שאפשר גם לעבור קורס רגיל של הכנה ללידה. למי שמכירה,אשמח לעזרה!
6 תגובות
עמוד 1
בנות אף אחת מכן לא מכירה?
תראי אני לא יודעת בקשר לתאומים אבל ברחובות יש מדריכה מדהימה שהיא גם דולה גם אחות ומנהלת בית ספר לדולות, קוראים לה אהובה הילה חן והיא מעבירה קורס הכנה חוויתי ביותר, אני מניחה שגם לתאומים , תקלידי את השם שלה בגוגל, לבית הספר שלה קוראים ״ ללדת״ אני עשיתי אצלה את הקורס והיה מדהים, ממליצה בחום.
לא יודעת אבל בהצלחה
לדעתי כן כדאי לעבור קורס לתאומים . זו לידה שמתייחסים אליה אחרת , למשל יש מקומות שנוהגים שפתיחה מלאה להעביר לחדר ניתוח וליילד רק שם ע"י רופא בנוכחות מיילדת , יש מצבים שמראש הולכים על קיסרי , למשל כשהעובר הראשון נמצא במצג עכוז . די משכנעים את האישה לאפידורל כדי שאם במקרה הצורך יהיה ניתוח רק מוסיפים עוד מנה ומנתחיל מיד . עושים אפיזיוטומיה ביד יותר קלה ,משום שדואגים שהעובר השני יצא מהר כי יש סיכון של הפרדות שיליה בגלל משיכת חבל הטבור ע"י העובר הראשון . כדאי לך פשוט לשמוע את הכל כדי להיות מוכנה נפשית לכל אופציה ! אפשר גם כמובן ללדת לידה רגילה ,טבעית,וגם ללא אפידורל , חשוב שתבחרי בית חולים הכי פחות התערבותי ומאפשר לנסות לידה נרתיקית ,אולי אפילו שתהיה איתך דולה ,כדי שתשמור על האינטרסים שלך גם אם את עם אפידורל ,יותר קשה להתמודד מול המערכת כשאת נמצאת כבר בחלוק של בית חולים והבעל הרבה פעמים די בהלם בשלב הזה ומאוד מושפע מההפחדות הכי קטנות גם אם הן רק פוטנציאליות
היי תודה רבה לך על תשובתך! אני מחפשת באזור הדרום קורס כזה אבל בינתיים אני לא רואה דבר כזה....את מכירה אולי המלצות?
אני מהמרכז , לצערי לא מכירה , תבדקי כאן בפורום הכנה ללידה והנקה אולי למנהלת תהיה תשובה . וגם את יכולה לנסות לברר בפורום תפוז הריון תאומים