שוב תודה לכל המעודדות!!
אני יודעת שארבעה-חמישה חודשים זה לא הרבה זמן לניסיון ואין סיבה לדאגה אבל כמו שנועה אמרה - לא משנה כמה יגידו לי לא לחשוב על זה, אני עדיין אחשוב על זה.. :) בעיקר כשהחברות הטובות שלי נכנסות להיריון שני ממש בתקופה הזאת חחח
זה בלתי נשלט!!
לעניין הכאבים, במידה וזה היה ממש בלתי נסבל בוודאי שהייתי הולכת לרופא במהרה, אבל זה היה ועבר, וכיוון שאצלי המחזור ללא גלולות הוא לא קל בכל מקרה, אז לא התרגשתי. אבל כמו שאמרתי קודם, במידה וארגיש שזה מפריע לי ומשהו לא תקין אז אלך לבדוק אצל הרופא... :)
שמעתי על השחלות "המיוחדות" הללו וגם על הטיפול שהציעו לך, כל זה רק בגלל שאני אוהבת לקרוא ולחפור... כל תקופה הזאת אני קוראת וקוראת... וכמובן שמי שמסביבי אומר לי שאני צריכה להפסיק וזה רק מלחיץ אותי יותר. אבל אני אחת שאוהבת לדעת ולקרוא - אני חייבת להודות שבתקופת הגלולות כבר שכחתי איך נכנסים להיריון!!! אז קראתי וקראתי... וככל שקוראים נכנסים יותר לפרטים ואתן בטח מכירות את זה...
אצלי המחזורים סדירים, ערכות הביוץ הראו ביוץ (די באותו היום חודש לאחר חודש) אז אולי המצב שונה.. אבל ברגע שארגיש שמשהו לא מסתדר לי - אלך לבדוק יותר טוב. וקרן - טוב שלקחת חוות דעת נוספת - כמה שפחות לפלוש לגופינו!
המון תודה שוב... כיף לשמוע תגובות מנשים שהרגישו/מרגישות כמוני.