מנסים להיכנס להיריון... :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן, אני חדשה כאן...
    אומרים לי להפסיק להתעסק בנושא הזה, אבל אני מודה שדי קשה לי.
    אני ובעלי מנסים להיכנס להיריון, משהו כמו 4 חודשים (זה אחרי שהפסקתי לקחת גלולות במשך 10 שנים). לקח זמן עד שהמחזור הסתדר, בחודשיים האחרונים הוא התייצב והוא אורך 28 ימים בממוצע.
    לאחר המלצה של חברה טובה, שהרתה, ניסיתי את שיטת המודעות להיריון (חום השחר, הפרשות, צוואר הרחם וכו'). הרגשתי שזה מעיק עלי ומעייף.. לאחר חודש וחצי החלטתי שאני מפסיקה ורכשתי ערכות לבדיקת ביוץ. במשך חודשיים שמתי לב שהגוף מתנהל כמעט כמו שעון - ביום ה-14 או ה-13 הבדיקה יוצאת חיובית (וכך ביומיים שלאחר מכן). אני ובעלי טרודים בשלושת החודשים האחרונים במעבר לבית חדש - המון לחץ, בעלי מקצוע וזאת תוך כדי עבודה כמובן. אבל מנסים לא לפספס את הזמין הקריטי של הביוץ (וכמובן שבלי קשר נהנים מיחסי מין :)).
    בחודשיים האחרונים יום או יומיים לאחר הביוץ המשוער (לפי ערכת ביוץ) יש לי כאב ממש חזק באחד מהצדדים של הבטן התחתונה, התכווצויות רציניות (הנחתי שזה הביוץ). ויום יומיים לאחר מכן יש לי קצת דימום - עדין כזה (לא כמו וסת), בגוון יותר כהה (אפילו חום) ומשתנה לבהיר יותר. בחודש שעבר זה נגמר אחרי שבוע. אני נמצאת עכשיו בדיוק בשלב הזה ומקווה שיפסיק.
    יש למישהי מושג על מה הדימום הזה מעיד? והאם הגיוני שכך יכאב בביוץ? (כאב של כמה שעות טובות, לא כמה דקות).
    והאם יש לכן עצות לזוג מאוד עסוק וטרוד בענייני מעבר בית איך להיכנס להיריון ובכיף? :)
    המון תודה,
    ליטל
11 תגובות
עמוד 1
  • כן מי שרוצה להכנס להריון נורא קשה לה להפזיק להתעסק בזה
    א-ב-ל
    אין ברירה את גם ככה בתק' לחוצה אז לחץ ולחץ הריון לא מוסיף שום דבר
    תנסי לחשוב שכל הקבה לטובה ומה שמיועד לקרות יקרה
    תנסי להעסיק את עצמך בדברים אחרים ולהמשיך לעשות סקס ובהנאה כמה שניתן...
    ביוץ יכול לכאוב כאב בטן גם של יומיים הלכתי לרופא מרוב שכאב לי היא אמרה גברת את מבייצת
  • תודה רבה על התגובה..
    אני באמת מנסה להוריד מהלחץ, משתדלת לחשוב על זה פחות,
    אבל כמו שאנחנו מבינות קשה להפסיק עם זה...
    לגבי הביוץ שלי (הכאבים) אני מהחלט מבינה שזה משתנה מאשה לאשה, לכן אני לא רצה לברר אצל הרופא.. גם ככה לעניין הדימום. אבל נראה לי שאם זה יחזור שוב בחודש הבא, אלך רק בשביל השקט הנפשי שלי.
    אקח את העצות שלך לתשומת לבי
    תודה רבה
  • שיהיה לך המון בהצלחה מתוקה
  • עד כמה שאני יודעת דימום לא אמור להיות בביוץ. כאבים כן.

כל עוד אתם בלחץ - הייתי מורידה הילוך מהתכנונים, וזורמת עם הזמן. כי לחץ נפשי משפיע גם פיזית ובוודאות על היקלטות רחמית

אומרים שכשלא מתכננים זה קורה
    פייס: ortal_hori

• תודה רבה לכולכן!!
    אני עובדת על עצמי - להוריד מהלחץ.. להפסיק לתכנן...
    הגוף מרגיש את הכל...
    שיהיה בהצלחה לכולנו וחג שבועות שמח!
  • מאמי 4 חודשים זה ממש בקטנה ובטח לא סיבה ללחץ כל דבר בעיתו ובזמנו
    ומניסיון- מתי שהכי פחות תצפי לזה- זה יגיע!!!!
    בהצלחה!
  • כן כן!! אני יודעת שזה לא סיבה ללחץ...
    סתם בגלל הכאבים בביוץ והדימום המוזר הזה (קליל ביותר) - מעצבן..
    וכנראה שכל הלחץ מסביב של מעבר הדירה מוסיף.. ללחץ הסמוי (מהסביבה כנראה).
    תודה!!
  • אני חושבת שכל מי שאומרת להפסיק לחשוב על זה לא ממש כנה עם עצמה כי אני לא מכירה אחת שמאוד רצתה הריון ולא הפסיקה לספור ולחשב חודש בחודשו, אז ראש טרוד יהיה לך בכל מקרה.

מה שכן, את לא צריכה להיות בלחץ בגלל הזמן שעובר כי 4 חודשים זה ממש מעט וזה לוקח קצת זמן.

תמשיכו לנסות ובכיף וזה יקרה גם כשתצפי וגם כשתצפי פחות.

העיקר שפשוט תהני גם קצת בדרך
  • היי ליטל,
    כל מקרה לגופו של עניין.
    לי היה סיפור קצת שונה ולקח לי כמעט שנה עד שגיליתי שיש לי בעיה.
    גם אני כמוך לקחתי גלולות במשך עשר שנים וגם אני כמוך נסיתי כל מיני שיטות חום השחר וגם אני בדומה אלייך בדיוק הייתי עם התעסקויות של דירה חדשה....
    הפסקתי לפני כשנה וחצי ולפני כשלושה שבועות ילדתי את בתי.
    אבל הדרך להריון לא היתה פשוטה.
    אצלי המחזורים היו לא סדירים (אבל תמיד הגיעו תוך חודש-חודשיים) ופשוט ביום בהיר של שמש לא קיבלתי מחזור במשך 3 חודשיים. סמוך לפסח שנה שעברה אחרי 3 חודשים שהמחזור לא הגיע נתנו לי הורמונים כדי שהמחזור יגיע. המחזור הגיע אבל כאב תופת כשהוא הסתיים כאבי המחזור המשיכו לי לאחר מכן. זה היה ערב שישי ובעלי ראה אותי מתפלת מכאבים הוא הכריח אותי לגשת למיון. במיון גיליתי שיש לי ציסטה בגודל 4 ס"מ! אמרו לי שאם אני רוצה להכנס להריון חייבים להוריד את זה בהליך שנקרא לפרוסקופיה. לא כ"כ ששתי להכנס להליך כזה והלכתי לחוות דעת שניה אצל אחד מהמומחים הגדולים ואז הסתבר שיש לי תופעה מאוד מאוד נפוצה שנקראת שחלות פוליצסיטיות (מתאפיין באי- סדירות מחזורים, יצור ציסטות שבאות והולכות, לא בטוח בכלל שיש ביוץ, גורם גם להשמנה). אותו מומחה אמר לי שברגע שאקח הורמון בשם איקאלומין אני אכנס צי'ק צא'ק להריון. ואכן בסיבוב השני של האיקקלומין כבר הייתי בהריון.
    אני ממליצה לך ללכת לייעוץ אולי באופן פרטי כפי שאני עשיתי. בכל מקרה שתדעי ארבעה חודשים זה ממש לא הרבה זמן (למרות שאני בטוחה שזה נראה כמו נצח כרגע). אני מאחלת לך שתכנסי להריון הכי מהר שאפשר.
    קרן
  • שוב תודה לכל המעודדות!!
    אני יודעת שארבעה-חמישה חודשים זה לא הרבה זמן לניסיון ואין סיבה לדאגה אבל כמו שנועה אמרה - לא משנה כמה יגידו לי לא לחשוב על זה, אני עדיין אחשוב על זה.. :) בעיקר כשהחברות הטובות שלי נכנסות להיריון שני ממש בתקופה הזאת חחח
    זה בלתי נשלט!!
    לעניין הכאבים, במידה וזה היה ממש בלתי נסבל בוודאי שהייתי הולכת לרופא במהרה, אבל זה היה ועבר, וכיוון שאצלי המחזור ללא גלולות הוא לא קל בכל מקרה, אז לא התרגשתי. אבל כמו שאמרתי קודם, במידה וארגיש שזה מפריע לי ומשהו לא תקין אז אלך לבדוק אצל הרופא... :)
    שמעתי על השחלות "המיוחדות" הללו וגם על הטיפול שהציעו לך, כל זה רק בגלל שאני אוהבת לקרוא ולחפור... כל תקופה הזאת אני קוראת וקוראת... וכמובן שמי שמסביבי אומר לי שאני צריכה להפסיק וזה רק מלחיץ אותי יותר. אבל אני אחת שאוהבת לדעת ולקרוא - אני חייבת להודות שבתקופת הגלולות כבר שכחתי איך נכנסים להיריון!!! אז קראתי וקראתי... וככל שקוראים נכנסים יותר לפרטים ואתן בטח מכירות את זה...
    אצלי המחזורים סדירים, ערכות הביוץ הראו ביוץ (די באותו היום חודש לאחר חודש) אז אולי המצב שונה.. אבל ברגע שארגיש שמשהו לא מסתדר לי - אלך לבדוק יותר טוב. וקרן - טוב שלקחת חוות דעת נוספת - כמה שפחות לפלוש לגופינו!
    המון תודה שוב... כיף לשמוע תגובות מנשים שהרגישו/מרגישות כמוני.
  • והמון מזל טוב כמובן קרן!!! תיהני מכל רגע!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה