מיואשת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני פשוט לא מאמינה שבארץ אנחנו הפכנו למדינת עולם שלישי. אין רופאים!
    זה פשוט אבסורד לפני חודש קבעתי תור לרופא נשים ואני במעקב אצלו מדי פעם רוב הזמן נאלצתי לשלם סכומי עתק מכיסי כדי להיות במעקב. הודיעו לי שהוא חולה וביטלו את התור. שניסתי לקבוע תור חדש מסתבר שאני צריכה לחכות עוד חודש לרופא זאת אומרת שעד אז אני יכולה ללדת. בלי לדעת אם העובר למטה או שלא ומה משקלו ואם הוא בסדר. זה הגיוני? כמעט כל ההריון לא יכלתי לקבל מהקופה שלי קופת חולים כללית שירות. זאת אומרת שאם אני צריכה להיבדק על ידי רופא אני צריכה לשלם כסף. אני לא מבינה למה אני משלמת דרך ביטוח לאומי סכומים לקופת חולים כללית אם אני לא יכולה לקבל שירות? ביקשתי רופא אחר שיבדוק אותי בנתיים אבל אין רופאים אצל כולם צריך לחכות חודש? ממש הגיוני. קופה שמציע את שירותיה ואין לה רופאים למעקב הריון.
    אני לא יודעת מה לעשות? זה מתסכל? אפילו בדיקות ששולחים אותי אני בודקת בעצמי ואם משהו נראה לא תקין מבררת אצל רופאת משפחה שגם לה נמאס לתת לי שירות כי אני בהריון ולא מתפקידה לענות לי.
3 תגובות
עמוד 1
  • אני בכלל לא מבינה מדוע את צריכה לשלם כסף לכללית ע"מ לעשות מעקב הריון.
    היכן את גרה?
    אני בזבולון עשיתי מעקב בחינם, והרופא שלי היה זמין כל שבועץ... שבוע וחצי ג-ג

יש לך ביטוח בכללית? סיעודי/מושלם?

נשמע לי ממש מוזר........ לחכות חודש?.!?!!?!?

• את מספרת דברים לא נעימים איפה את גרה זה לא הגיוני שזה ככה .. יש לך רק כללית או כללית מושלם.. תגידי מאיזה אזור את אולי ימליצו לך איזה שבוע את .?בהצלחה
  • אני לא משלמת כסף לכללית אלא לרופא פרטי, בגלל מחסור בתורים ואין לי מושלם. אני גרה באיזור הקריות.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה