היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום בנות, אודה מאוד לעזרתכן אני בטיפולי פוריות אחרי החזרה (מנסים כבר חמש וחצי שנים) בטא לאחר 12 יום הייתה 29 אחרי זה הייתי במעקב כל יומיים הערכים היו 39,73,121,177 והאחרונה מאתמול ירדה ל174 הרופא אמר להפסיק עם התמיכה ההורמונלית ולחכות לדימום מה זה אומר לחכות לדימום האם הוא יבוא באמת? ואם לא יבוא מה אז??? זה נקרא הפלה טיבעית? כמה זמן אצטרך לחכות לטיפול הבא??
8 תגובות
עמוד 1
זה אומר לצערי שהיה הריון והוא עכשיו נופל את צריכה להמשיך לבדוק שהבטא ממשיכה לרדת עד שהיא מתאפסת . מאחלת בהצלחה לפעם הבאה
ציטוט:פורסם במקור על-ידי רעיה123
זה אומר לצערי שהיה הריון והוא עכשיו נופל את צריכה להמשיך לבדוק שהבטא ממשיכה לרדת עד שהיא מתאפסת . מאחלת בהצלחה לפעם הבאה
תודה רבה !
היי מותק
אני מצטערת .,
היי מורן ורעיה, זה טיפול ראשון שהצלחנו להיכנס להריון לפחות יש סימן חיוביייייי סוף סוף הגיע הדימום אני כבר מחכה לטיפול הבא מקווה שיילך טוב. ביום ראשון אבדוק את הבטא למרות שניראה לי שאם כבר הגיע הדימום אז זה מיותר לבדוק לא??
מאמי את חייבת לבדוק בטא הם גם לא יתחילו לך טיפול נוסף בלי שהם יראו שהבטא יתאפסה לגמרי.....
מחזיקה אצבעות מלא בהצלחה
מתי כדאי לבדוק את הבטא??? אם כבר הדימום החל היום??
עוד 3 ימים בערך תראי מה ערך הבטא ...
היי בנות בדקתי היום בטא ועדיין היא לא ירדה היא 54 למה זה לא יורד ביום חמישי היה דימום ויצא גוש רציני.