אנחנו בבעיה. התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • סוף סוף יש קצת זמן על כוס קפה

לאמהות לילד 1 ויותר -

יש לנו בעיה סביב כל הנושא של שינה.
    שהילד חוזר מהמעון הוא תמיד הולך לישון, מינימום חצי שעה עד שעתיים, משתנה.
    אני עושה לו אמבטיה - בקבוק ולישון... (לא אוהבת שהוא נכנס למיטה ג'יפה כל הבגדים שלו מלוכלכים וזה לא נעים... )
    גם בלילה- תמיד הוא הולך לישון בין 20.30 ל- 22.00...

הבעיה היא איך הוא נירדם. אני יכולה לחלום על היום שאני אשים אותו במיטה והוא ירדם. הוא נירדם רק על הידיים ועם בקבוק... (הוא אוכל עוד בקבוק של 555 180-240 עם דייסה בכיף)
    ואז אני מניחה אותו, והוא ישן..

בכל אופן - לפעמים הוא מתעורר אחרי קצת זמן, מתוך שינה כזה הוא זוחל במיטה ומתבכיין אז אני מרימה אותו, או שמה לו מוצץ והוא ממשיך לישון.
    אבל אפ אני לא מרימה אותו לפעמים הוא פשוט יכול להמשיך לבכות

וגם בלילה - הוא מתעורר מתבכיין כזה, לאכול, אני מרימה אותו הוא אוכל מתוך שינה וחוזר לישון (לא כל לילה הוא קם).

אני לא יודעת איך כן לבוא ולהרגיל אותו להירדם לבד. זה בכלל הגיל? או שזה מוקדם מידי?
4 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי זה עדייןמוקדם מדי.

גם נונה שלי אוהבת להירדם עם הציצי.

קמה מתוך שינה לאכול.

אני זורמת איתה....כשהיא עייפה לפעמים היא פשוט מסתובבת לבד ונרדמת
    פייס: ortal_hori

• אין לי מה לייעץ

• תנסי הרם הורד
    לתת לו להרגע בידיים, להניח ולטפוח
    ושוב ושוב עד שלבסוף ההתמדה משתלמת

• בגיל כזה בדיוק העברנו אותו חדר
    מה שעשיתי:
    כל הזמן היתי איתו עד שנרדם- הוא במיטה ואני עם כיסא ליד- עושה לו דגדוגים- ככה הוא נרדם
    בהתחלה היה לו קשה להתרגל לחדר אבל אחרי שבועיים זה עבר לו
    וקמתי כל פעם למוצץ

בקיצור אין לי פתרון קסם בשבילך נראה לי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה