הערכת משקל קופת חולים כללית? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מי מבצע הערכת משקל רופא או טכנאית?
9 תגובות
עמוד 1
  • טכנאית
  • אני עשיתי אצל הרופא שלי....
    פייס: ortal_hori

• תלוי. אצליינו במרפאה יש טכנאיות וגם רופאים , אז אם אני צריכה תור אני מבקשת תמיד גבר :) כי אז זה בטוח רופא וגם את יכולה לשאול מי עושה באותו יום כשאת מזמינה תור .. אני אישית לא הייתי הולכת לטכנאית.. לא שאני מזלזלת .. פעם אחת הלכתי ( לא הייתי בהריון אז) והיא לא רצתה לפרש לי תוצאות , אמרה שהיא לא רשאית כי חא רופאה או משהו כזה .. אז לא רוצה לקבל תשובה כזאת שוב ...
  • איך קובעים תור אצל טכנאית?
  • אני קבעתי אצל הרופא שלי במרכז בריאות האישה , לדעתי בבית חולים עושה לך טכנאית ,למשל במאיר עשיתי בהריון הראשון אצל טכנאית
  • אצלי במרפאה זה גם וגם
    אני יודעת שיש כמה הערכות משקל .. אם זו הראשונה וזה ביחידה של אולטרסאונד אז זה או טכנאית או רופא
    ויש הערכת משקל 2 שזה הרופא הרגיל בעצם עושה ....

• יש הבדל בבדיקה בין הטכנאית לרופא?
  • לא אמור להיות, אבל אני העדפתי רופא
    פייס: ortal_hori

• לפי דעתי זה תלוי איפה המרפאה שלך יש רופאים שיש להם בחדר מכשיר אולטראסאונד לרופא שלי לא היה ואני יכולה לומר לך שכל ההריון בסקירות (ועשיתי הרבה גם בבית חולים בגלל שלעובר היתה בעיה אורטופדית) אמרו לי שהוא גדול ויש חשש לסכרת הריון ואלו רופאים שבדקו. יומיים לפני הלידה עשיתי שוב הפעם אצל טכנאית שאומרת לי הוא ממש קטן לשבוע שלך (הייתי שבוע 38.3) ואני צחקתי עליה אמרתי בטוח היא טועה כולם אומרים שהוא גדול והיא הלחיצה אותי ואומרת שהוא במשקל 2500 ויומיים לאחר מכן הוא נולד במשקל 2450

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה