לזניה חלבית... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש את המתכון של ניקי ב http://www.nikib.co.il/dairy/4378/
    מופיע בו סילאן.
    מישהי יודעת במה אפשרי, אם בכלל, להחליף את הסילאן?
    אולי בכלל לוותר עליו?
    ואיך המתכון בכלל? אני אכין לזניה לראשונה בחיי, אשמח לטיפים או למתכון מנצח אם יש לכן
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

    --------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
7 תגובות
עמוד 1
  • למומ יש מתכון מדהים! (שאעשה מחר)
    מזמן לא ראיתי אותה..



  • אני אף פעם לא שמה סילאן ויוצא טעים מאוד.


  • תודה בנות
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

    --------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
  • אפשר בקלות להרכיב לזניה בלי מתכון:
    בתחתית רוטב עגבניות ומעל עלי לזניה
    קומה ראשונה: קוטג' ומעליו עלי לזניה
    קומה שניה: רוטב עגבניות וגבינה צהובה מגוררת ומעל עלי לזניה
    קומה שלישית: פטריות חתוכות ברוטב שמנת ומעל עלי לזניה
    ציפוי: רוטב עגבניות ומעט גבינה צהובה מגוררת
    מכניסים לתנור ואופים בחום 180-200 צלזיוס בכיסוי נייר אלומיניום.
    הלזניה מוכנה כשמזלג הננעץ בתוכה עובר את כל השכבות בקלות מבלי להתאמץ כלל
    הגשה: מגישים כשזה טובע ברוב שמנת ומפזרים מעל גבינת פרמז'ן בנדיבות

  • אגב, כדאי שברוטב העגבניות יהיה שום ומעט בזילקום בשביל הריח
  • בעלי הכין הבוקר... די דומה ל- net02 אבל ברוטב הוא כבר הכניס את הקוטג'

    ואנחנו לא אוהבים פטריות.

    חשוב שהרוטב יהיה מטובל (שום, בזיליקום, אורגנו) ואז שכבה עלים, שכבה רוטב, שכבה גבינה.... זה העיקרון
    תמר
    הבלוג שלי

    http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

  • מתכון סוף:

    לזניה

    מצרכים:
    1 חבילת עלי לזניה
    4 שיני שום קצוצות / 4 קוביות שום קפוא
    1 קופסת עגבניות מרוסקות 800 גרם
    2 שמנת לבישול השף הלבן
    500 גרם גבינה צהובה מגורדת
    אורגנו
    מלח
    סוכר
    מחממים תנור ל 200 מעלות.
    שמים את השום במחבת, מערבבים דקה עד שהוא נמס קצת, מוסיפים את העגבניות המרוסקות, מערבבים היטב. מוסיפים כפית סוכר וכפית מלח, אורגנו לפי טעם, מערבבים, ומשאירים על האש עוד 5 דקות בערך. מוסיפים את השמנת, מערבבים היטב עד שמתקבל רוטב אחיד. משאירים על האש עוד 3-4 דקות.
    לוקחים תבנית בגודל 30 20X מסדרים שכבה של עלי לזניה על כל התבנית. יוצקים רוטב על השכבה עד שזה מסתיר את העלים, אבל לא יותר מדי רוטב. מפזרים מלמעלה גבינה מגורדת. ככה עושים 3 שכבות בערך. (עלי לזניה->רוטב->גבינה). בסוף את כל הרוטב שנשאר שופכים מלמעלה ומכניסים לתנור למשך חצי שעה או עד שעם מזלג בודקים שזה רך.
    הצעה לשיפור: להוסיף פרוסות גבינה מלמעלה ולהחזיר לתנור לעוד 5 דקות לצורך הקרמה.
    בתאבון!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה