-
מה עם דייסה בכפית? או שאין לך זמן להאכיל אותה בבוקר , אפשר לנסות משקה יוגורט ,אקטימל למשל , הייתי נמנעת משוקו ,זה מלא סוכר ובכלל לא בריא על הבוקר , תנסי לתת לה ארוחת בוקר קטנה רגילה , אפילו חביתה ,כריך קטן שהיא יכולה להחזיק ביד ולאכול לבד וכמובן הכי חשוב מים !!! אפשר לנסות משקה שקדים או שיבולת שועל ,אורז . רק אל תרגילי למתוקים
-
היי, גם אני הייתי רוצה להתחיל לגמול את הבת שלי ממטרנה.
אני שמה לב שאחרי המעון היא חוזרת רעבה בזמן האחרון, לכן אני מנסה לתת לה אוכל (לפעמים בשרי כי אין להם בשר בגן, ולפעמים חביתות גבינות וכו').
בבוקר היא קמה רעבה ודבר ראשון שהיא רוצה זה בקבוק, והיא שותה 240
-
ניסיתי דייסה בכפית והיא לא רצתה
אקטימל זה רעיון מצויין אבל זה מספיק משביע?
בעקרון הם אוכלים בערך ב 8 וחצי פרוסה עם גבינה וגבינה צהובה
וב 10 בערך פירות
ועוד שאלה מאי שלי לא מוכנה לאכול בכלל ביצים ניסיתי מקושקשת, חביתה ביצה קשה ניסיתי לערבב עם גבינה והיא פשוט לא מוכנה אז אני כארוחת ערב נותנת לה ארוחה בשרית למרות שהיא אכלה בגן בצהריים ארוחה בשרית זה בסדר לתת לה פעמיים ארוחה בשרית ביום?
ויש רעיונות אך לתת לה ביצים ככה שהיא תרצה?
-
אצלי אושרי בכלל לא רוצה את המטרנה אז בערב אני עושה לו פתיתים עם חלב/קורנפלקס/טוסט מבחינת ביצים אין לי רעיונות כי הוא אלרגי כך שהוא לא אוכל ובבוקר אני מחממת חלב עם כפית שוקולית או מוסיפה כפית למטרנה וגם זה בקושי הוא אוכל לפעמים 30 או 60 מל
-
אחרי גיל שנה זה בסדר גמור להפסיק עם המטרנה.
אצלי הגדולות רגילות שוקו....אני לא כזה מתה על הרעיון אבל זה בסדר
יש מטרנה ביג שזה נחמד
אפשר לתת חלב עם קורנפלקס או שוגי פרוסטיז או עוגי. כולם סבבה
פייס: ortal_hori
-
אם היא אוהבת פרוסות לחם אז תנסי להכין לה סנדוויץ כזה כדי שתוכל ביצים: תסשלי ביצה קשה רגילה קחי פרוסת לחם ותמקחי אותה נניח בריקוטה או סקי או חומוס אם היא אוהבת ואז מעל זה תגרדי בפומפיה קצת ביצה. הביצה תידבק ואז קפלי את הפקוסה לשתיים ותתני לה. נועה שלי מאוד אוהבת לאכול ככה ותמיד כשהיא בבית בבוקר ולא הולכים לגן נניח בשבת או חג אני תמיד מכינה לה ככה.
לגבי אוכל בבוקר אז אני נותנת דייסה של מטרנה לפני הגן אבל לא כפית לבקבוק אלא דייסה דייסה כלומר נניח 180 סימילק ו 3 כפות דייסה. ואז שתאכל מזה כמה שהיא רוצה אבל זה סמיך ומשביע. בגן אחרי זה היא אוכלת ארוחת בוקר רביל.
נראה לי אקטימל זה לא מספיק כי זה מים תכלס.
אודליה, שתאכל כמה שהיא רוצה.
ואני חושבת שאין בעיה פעמיים ארוחה בשרית.
בתאבון וב צלחה.
-
אם היא אוהבת פרוסות לחם אז תנסי להכין לה סנדוויץ כזה כדי שתוכל ביצים: תסשלי ביצה קשה רגילה קחי פרוסת לחם ותמקחי אותה נניח בריקוטה או סקי או חומוס אם היא אוהבת ואז מעל זה תגרדי בפומפיה קצת ביצה. הביצה תידבק ואז קפלי את הפקוסה לשתיים ותתני לה. נועה שלי מאוד אוהבת לאכול ככה ותמיד כשהיא בבית בבוקר ולא הולכים לגן נניח בשבת או חג אני תמיד מכינה לה ככה.
לגבי אוכל בבוקר אז אני נותנת דייסה של מטרנה לפני הגן אבל לא כפית לבקבוק אלא דייסה דייסה כלומר נניח 180 סימילק ו 3 כפות דייסה. ואז שתאכל מזה כמה שהיא רוצה אבל זה סמיך ומשביע. בגן אחרי זה היא אוכלת ארוחת בוקר רביל.
נראה לי אקטימל זה לא מספיק כי זה מים תכלס.
אודליה, שתאכל כמה שהיא רוצה.
ואני חושבת שאין בעיה פעמיים ארוחה בשרית.
בתאבון וב צלחה.
-
מה עם דייסה בכפית? או שאין לך זמן להאכיל אותה בבוקר , אפשר לנסות משקה יוגורט ,אקטימל למשל , הייתי נמנעת משוקו ,זה מלא סוכר ובכלל לא בריא על הבוקר , תנסי לתת לה ארוחת בוקר קטנה רגילה , אפילו חביתה ,כריך קטן שהיא יכולה להחזיק ביד ולאכול לבד וכמובן הכי חשוב מים !!! אפשר לנסות משקה שקדים או שיבולת שועל ,אורז . רק אל תרגילי למתוקים
ממש לא נכון. אם את אוהבת את הילדים שלך ואני מתאר לעצמי שאת כן, את פשוט לא יודעת כי משקה חלב מכל סוג שהוא הוא הרעלת הילד , פשוטו כמשמעו.
זה אומר שאת נותנת לילדים שלך הורמונים של גדילה שלא לצורך והמון אנטיביוטיקה. כן כן, זה מה שיש בחלב.
הוא גורם לנזק בריאותי ונמצא כאחד מ3 הגורמים העיקריים לסרטן ועוד הרבה מחלות ונזקים.