-
התחלתי להכין בשבוע 36 והכנסתי דברים אחרונים יום לפני הלידה בדיעבד חח
-
משבוע 36 כדאי להכין ...
אבל אני משבוע 34 כבר קניתי חלק מהדברים כמו תחתוני רשת, פדים להנקה, שמן שקדים - שיהיו בבית על כל מקרה
-
תחתוני רשת ושמן שקדים קניתי שבועיים לפני והתיק היה זרוק בחדר השני בלי כלום והכנתי אותו בבוקר לפני שיצאתי לבית חולים בין צירלציר אחרי ירידת מים
-
אז שבוע 36 בערך כדאי שכבר יהיה תיק מוכן, אחלה בנות תודה:)
באמת השתמשתן בתחתוני רשת או שהם סתם היו זרוקים בתיק?
Code snippet: PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Used on most forums.
-
אני הכנתי בשבוע 38
אצלי תמיד יצאו אחרי התאריך, מה גם שהרגשתי שיש עד זמן
פייס: ortal_hori
-
אני חושבת שהכנתי בשבוע 35 חלק מהדברים כמונטרנינג נוסף (ילדתי בנובמבר) וגרביים ותחתונים רגילים, קניתי בקבוקי פלסטיק קטנים בסופר פארם ושמתי באחת סבון גוף ובשנייה שמפו כדי לא לסחוב בקבוקים גדולים רגילים.
בתחתוני רשת השתמשתי ומאוד אהבתי אותם. מה שכן, מאוד לא אהבתי את הפדים של בית חולים לכן קניתי אוופלוויז לילה ופשוט הייתי מחליפה בתדירות יותר גבוהה.
עוד לקחתי מגבת פנים קטנה, משחה ומברשת שיניים כמובן, מברשת שיעור וכמה גומיות, מטען חשוב ביותר, לקחתי גם תיק איפור אבל בסוף לא התאפרתי. לקחתי נעלי בית שלי.
ועוד המון דברים מיותרים שאני אפילו לא זוכרת כי לא השתמשתי בהם
-
הבקבוקים הקטנים לשמפו זה רעיון מעולה אני אלך לקנות. איפה קונים תחתוני רשת, גם בסופר פארם?
-
ביום של הלידה (עוד לא ידעתי שזה היום)קמתי והכנתי תיק הייתה לי תחושה כזו שזה היום ובאותו יום נשלחתי למיון יולדות זה היהו שבוע 39+4
-
בטח תחתןני רשת זה ה-דבר
מעולה פשוט . לשימוש חד פעמי ...
תקני את הסגול של לייף . יש לפי מידות .
-
אני בשבוע 32+2 ונראה לי ששבוע הבא אכין תיק, הדברים ממילא בבית אז שיהיה כבר מסודר ובלי לחץ, המלצה שלי לגבי פדים לקחת חבילה של פוייז, זה פדים מעולים כעיקרון לבריחת שתן ( לא עלינו) אבל אני משתמשת בהם תמיד בימים הראשונים אחרי הלידה ואין פאשלות והכתמות..... ממש טובים, כדאי .
-
תודה על ההמלצה אמאווזה
-
תחתוני רשת זה באמת מעולה, אני קניתי שלוש חבילות
תחבושות - העבות בהתחלה, אין ברירה
-
אם כבר מדברים על מה שחשוב - בקבוק מים, שמן שקדים ואיזה סווצר וגרביים חמות !!! בלילה קפאתי שם
-
תודה על הטיפים. נראה לי אני אסדר תיק כבר מעכשיו תמיד לוקח לי זמן ואני דוחה דברים לרגע האחרון ואז אני נכנסת ללחץ היסטרי אז עם צירים בטח שזה לא מומלץ
-
חזיות הנקה
פדים להנקה
תחתונים נוחים והרבה וכמובן את החחד פעמיות
קרם גוף ודאודרנט מרענן
שמן שקדים
מגבות
מברשת שיער
מטען לנייד
גומיות לשיער
חליפה לתינוק
מוצץ לתינוק
בקבוק מים מינרלים
שיהיה בהצללחה
......
-
התיק שלי כבר מוכן, חוץ מכמה "פינישים" קטנים (כמו כרטיס מעקב הריון, ת"ז וכרטיס קופ"ח שגם ככה צמודים אליי בדרך כלל), משקפיים, TUMS שיש לי אותו בתיק היומיומי...
אבל עדיין לא שמתי אותו באוטו.
-
מניסיון של הלידה הקודמת, לקחת TUMS כי היה באוכל בבית החולים המוווןןןן שמן וחטפתי צרבת מאד חזקה וכשביקשתי TUMS לא היו מוכנים לתת לי (מזל שלחמתי היה במקרה בתיק כשהיא באה לבקר אותי כדורים נגד צרבת). הפעם אני לא מפספסת את זה.
-
מוסיפה ,
כפכפים למקלחת חשוב מאד
כסף קטן למכונות ..
חטיפי אנרגיה זה להנקה באמצע הלילה (לנו בקפלן חילקו)
בגדים ליציאה מבית החולים (בשבילך - ולא כלכך מהר חוזרים למידות הרגילות כך שלא צמוד מידי)
תיק איפור קטן - אם תרצי להתרענן
מצלמה +מטען למצלמה
והכי הכי חשוב לדעתי
להדפיס בדיקות דם הכי עדכניות שיש לך .. זה כדי למנוע התברברות עם מתן האפידורל
-
אחלה טיפים, תודה בנות.
בהצלחה ולידה קלה לכל ההריוניות ונחת לכל אלו שילדו :)