צריכה עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בפענוח הולטר לב. אם יש מישהי שמבינה או מכירה
    אשמח לעזרה

7 תגובות
עמוד 1
  • עברתי הולטר כמה פעמים בחיי אשמח לנסות לעזור

• היי סיוני חג שמח מאמי...
    למה עשית את הבדיקה?
    אצלי יש חשד להפרעות קצב לב.
    אני עשיתי הולטר ל48 שעות בדף אחד רשום:
    קצב סינוס 61-154 ממוצע 89 לדקה (VPBS 2)

ובדף השני רשום קצב סינוס
    63-134 ממוצע 88 לדקה (APC3 בודד) נראה לי אם הבנתי נכון את הכתב הלא ברור של הרופא

למעלה רשום כל מיני דברים למשל בדף השני APBS 1
    ובדף הראשון
    VENTRICULAR TOTAL 2
    VPBS 2
    DROPPED BCATS 1

אם זה עוזר מקווה שכן אני קצת לחוצה והתור לרופא עוד רחוק ובשבילי זה סינית חחח

• תראי מה שאני יכולה להבין זה בדף השני כתוב שנמדדה הפרעה אחת ממקור עלייתי שככל הידוע לי אין לזה כל השפעה ולרוב זה מופיע בבדיקה. במיוחד שנמדד רק פעם אחת

בדף הראשוןכתוב 2 הפרעות ממקור חדרי אבל גם לסוג ההפרעה הזאת לרוב אין השפעה כל עוד את לא חולת לב.

מה שאני אומרת לך זה מה שאני זוכרת מהמחקרים הרבים שעשיתי כשלי גילו הפרעות קצב. אבל תקשיבי קחי אותי בערבון מוגבל. אני ממליצה לך בחום רב לפנות לרופא אפילו באופן פרטי מגיע לך החזר מהקופה ולא להישאר במתחים מיותרים. בינתיים בתפוז יש אחלה פורום רפואי ואת יכולה לקבל שם מענה קצת יותר מקצועי משלי.

לי היו הפרעות קצב רצינײַות, מסוג svt שנצפו עשרות פעמים במהלך הבדיקה. אני עברתי צינתור ואבלציה , פעולת הצריבה של אותו הסיב הגורם להפרעות הקצב. במהלך הצתור גילו שיש שני סיבים שגורמים להפרעה. אני בקושי תפקדתי כל פעולת מאמץ קלה גרמה לי לדופק מאוד מואץ מעל 200 ובמהלך ההולטר התברר שגם בשינה ובמנוחה זה קורה.

• וואו סיון השארת אותי ממש המומה.. ממה זה נגרם לך?
    יש לי תור עוד שבועיים לקרדיולוג. הרופאה שלחה אותי כי מידי פעם תופס אותי לנשך חצי שעה ולפעמים גם יותר דופק מהיר תחושת חנק וחולשה ואחרי שזה עובר אני מרגישה את הגוף ממש חלש למשך כמה שעות. התקפים כאלו יכולים להיות יום אחרי יום ואפילו שבוע בלי כלום לכן הרופאה אמרה שהבדיקות יכולות לצאת תקינות וממליצה לי במידה והכל תקין אחרי שאני יהיה אצל קרדיולוג להשאיל מכשיר קרדיוביפר למשך 3 חודשים ואז אולי ככה יהיה אפשר לבדוק מה הסיבה שאני מרגישה ככה. כמה פעמים מדדתי לחץ דם ויצא לי בממוצע 140/100 בזמן שאני לא מרגישה טוב.
    אנח אנסה בפורום שאת אומרת גם כן.
    את מקבלת טיפול?

• אולי נדבר על זה בפייס בפרטי?

• שלחתי הודעה.. בזמנך הפנוי ואם את מעדיפה אפשר גם בוואטסאפ.. מה שנוח לך

• חפרתי לך בפייס חחחחחח
    בימים הקרובים אני בלי ווטס אפ הלך הנייד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה