משהי מטופלת אצל ד״ר ברקוביץ?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למשהי יש טלפון שלו?
    האם הוא עובד במרפאה אחרת בימי חמישי??
    איך אפשר להשיג אותו??
    ממש חשוב לו לעשות את המעקב זקיקים בעצמו?
7 תגובות
עמוד 1
  • אני מטופלת שלו, לא נראה לי שיש יום שהוא אלא מקבל בו (כולל מוצ"ש אגב), תשלחי לו SMS ל 054-5920932 (אחרי יציאת החג או מחר על הבוקר) הוא ב 100% יחזור אליך. כשהוא היה בחו"ל לפני כשבועיים הוא שלח אותי לאסותא בראלש"צ לעשות אולטרסאונד, שלחו לו לחו"ל את התוצאות והוא היה איתי בקשר במייל. שיהיה בהצלחה!
  • תודה רבה לך, רק התחלתי אצלו לכן הוא עוד לא הביא לי טלפון שלו..
    הוא ביקש שאגיע אליו עד ליום ה-4 של הוסת ואני דרך לאומית אז הוא מקבל רק בבני ברק בראשון..
    כך שזה יוצא היום השישי,
    גיליתי שמחר הוא מקבל במכבי..
    את בטח בפרטי אצלו..?
    נראה לך רעיון טוב לעשות בדיקות דם ומעקב זקיקים אצל רופא אחר ולעדכן אותו בתוצאות שיכין מרשם..? אני לא מכירה אותו אבל הבנתי שהוא רוצה לעשות לבד את הבדיקות,

יצא לך מקרה שהוא קיבל אותך בקופ״ח אחרת?
    אני שוקלת לנסוע אליו למכבי, יש טעם..?

אוף, ממש לא בא לי לפספס את החודש....

• אני מטופלת שלו דרך מכבי, למיטב ידעתי הוא מקבל את כולן אצלו בקליניקה בבית בגבעת שמואל. ימי חמישי הוא עובד עד 1-2 בלילה! הכי טוב לסמס לו-הוא יחזור אליך בוודאות, תרשמי את שמך ות"ז ואת השאלה-והוא יתקשר אליך חזרה. אם יש לך מרשם אולי תעשי מחר בבוקר בדיקה ליתר ביטחון, כך תוכלי בצהרים לסמס לו את התוצאות והוא יוכל להנחות אותך משם. את בידיים טובות!!! תנסי לשחרר לחץ..
  • חמודה תודה רבה לך!!
    עשיתי בדיקת דם בבוקר וסימסתי לו לפני שעה שאני צריכה להגיע אליו היום לקבלת פרוטוקול,
    אני מקווה שיענה מהר!
    בהצלחה גם לך מתוקה!!
  • אני בשוק!! שאלתי אם הוא יכול לקבל אותי במרפאה אחרת היום והוא רשם לי שצר לו אבל אין מה לעשות אתמול היה חג..
    והוא בוודאות מקבל היום במכבי בגבעת שמואל..?!
    אולי לרשום לו שאני מוכנה לבוא לפגישה בפרטי היום..
  • הזוי למדי.. אני אמנם במכבי אבל לא נראה לי שהיה יום בשבוע שהוא לא קיבל אותי בשנה האחרונה כולל מוצ"ש (לפני שאיבה).. לא כ"כ יודעת מה לייעץ לך.. תעדכני ושיהיה בהצלחה
  • רשמתי לו באותו יום שאני מוכנה לבוא גם בפרטי ושאלתי אם יש אפשרות כזו.
    הוא בכלל לא הכיב לי על ההודעה הזו..
    מחר יש לי תור אליו, זה יהיה היום ה-6 לוסת, אני מקווה שלא נפספס את החודש ונוכל להתחיל טיפול..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה