היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אתמול קניתי בסופר 2 ב 90 אבל ים אבחברה שלי ביאסה לי תצורה בקופה היא אמרה שהם לא טובים אז למה הם הכי יקרים?
20 תגובות
עמוד 1
הם הכי טובים שיש בעיניי, דקיקים וסופגים!! באיזה סופר מצאת 2 ב90???? השבוע קניתי האגיס בגלל שלא היה אף מבצע על פמפרס ולא בא לי לשלם 70₪ לאריזה, התבאסתי רצח הם עבים מאוד ומעפנים....
בשופרסל שלי ליד הבית פה הבנתי שזה מבצע טוב
גם אני קונה רק פמפרס, הם באמת הכי טובים
פמפרס הכי טובים שיש!!! ניסיתי גם האגיס, הם קשים כמו אבן! אחרי כמה ימים העברתי את החבילה לחברה שאוהבת אותם וקניתי שוב פמפרס.
נכון הם הכי יקרים אבל אני קונה חבילה אקונומית גדולה בשופרסל וזה עולה 130 ובפנים יש 3 חבילות רגילות. רק הצבע שבו זה ארוז הוא לבן ולא כחול ירוקת זה כל ההבדל.
אני ממליצה רק על פמפרס!
מה רציני 130 זה טוב בכל שופרסל יש?
מה רציני 130 זה טוב בכל שופרסל יש?
הם סבבה. אהבתי את החבילה של פמפרס אקטיב. כשעידו היה תינוק לא השתמשתי בפמפרס. היה לי איזה "אובססיה" להאגיס, עד שכשעידו גדל ויצאה הסדרה של ה"כותנה אורגנית" והתחילו נזילות מהטיטול והיה להאגיס יחס מאד לא יפה ואז עשיתי חרם עליהם ועברתי לפמפרס אקטיב והייתי מאד מרוצה.
היי מעיין חתולים זה דבר מאוד אינדוודואלי לכל תינוק ותינוק. מה שמתאים יותר.
למשל לנו פמפרס מעולם לא התאים..!! ניסיתי בכמה שלבים בגדילה שלה פמפרס ותמיד תמיד נזל, זה מאוד תלוי במבנה גוף...
למשל עם האגיס כמעט מעולם לא היו תקלות אין עליו לדעתי ההאגיס בנות פשוט מעולה. לגבי ההאגיס פרידום - לא אוהבת , כי מאז שהם שינו סוג זה נהיה זוועה ההאגיס פרידום הקודם היה פי 1000 יותר טוב.
בקשר לשירות לקוחות: השירות של פמפרס באמת היה ממש מעולה!!!
בשני הילדים אנחנו רק עם פמפרס, לדעתי הם הכי טובים
אני משתמשת רק בפמפרס ומאוד מרוצה. ניסיתי לעבור להגיס ואח"כ לבייביסיטר ומיד חזרתי שוב לפמפרס. אולי הם יקרים, אבל שווים
את האמת קניתי רק בגלל שזה מבצע ברור שלא השתגעתי לקנות חבילה אחת ב90 ש"ח
בעיני אין על פמפרס זה עולם אחר! סופגים מעולה באהבה...
בולי בלבולי
גם אנחנו השתמשנו בפמפרס. אני אוהבת אותם כי הם דקים.
מסכימה עם אורטל שזה גם אינדוידואלי... אין פה טוב לא טוב... גם ככל שהם גדלים הגוף שלהם משתנה בצורה ואז פתאום גזרה של חיתול אחד תדלוף אחרת תשב יותר טוב...ואז זה שוב ישתנה... (עם הקטן עכשיו זה מעורבב האגיס ופמפרס, אבל הוא קטן אין הבדלים.... כשהם מתחילים לזוז ולזחול אני מעדיפה פמפרס בגלל שהם דקים. יותר נוח לזוז בזה)
לגבי האדום מהחיתול יכול להיות כזה דבר שאחד יעשה גירוי ואחר לא (זה הרי פלסטיק עם כל מיני חומרים בפנים שסופגים, אין שם שום כבר טוב לעור, אז אצל כל חברה והחומרים שלה) תחליפי תראי.
אני קונה בשופרסל דיל, אני לא יודעת אם יש בכולם.
נעון יש להם גולות קטנות כאלה, זה לספיגה. זה לא מפריע להם בכלל, לא מרגישים את זה.
אנחנו משתמשים בפמפרס פרימיום בגדול מאוד מרוצה..
לנו פמפרס דלפו מאד מרוצה מהאגיס
אני מאוד מארוצה מהפמפרס!!!
אנחנו התחלנו להשתמש בהם לפני חודש וחצי בערך, כשהבן שלי היה בן שנה וחוש וחצי. מהסיבה שכל בוקר היה קם עם טיטול רטוב שמרטיב גם את הבגד גוף, אז חיפשנו טיטול אחר...ופמפרס עומדים בציפיות
או אגיס או בייביסיטר !! רק לא פמפרס !!!!
בשורות טובות
האגיס. הכי מרוצה מפמפרס דלף
__ מעיין קטנה שלנו את המתנה הכי יפה שיכולנו לקבל... __
"ההחלטה ללדת ילד היא כבירה. זו החלטה שכל חייך, יהלך ליבך מחוץ לגופך"