היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אנחנו לא חגגנו. גם בעייני זו הוצאה מיותרת. עד ששחר לא יבקש יום הולדת בבית עם חברים אנחנו נסתפק בחגיגה עם המשפחה וחגיגה עם הגן. לשלם 1600 שקל על יום הולדת זה המון
אני עוד לא עשיתי יום הולדת עם הפעלה
נראה לי מיותר לפני כיתה א לעשות להם
מי חגגה יומולדת לילד\ה אחה"צ\שישי\שבת עם מפעיל ? לאוריקי שלי חגגתי בפינת החי בשנה שעברה, היה כייף!! בנתיים לא השתשתמנו בשירותי המפעילים למיניהם....שנה הבאה בטוח לא יוותרו לי בבית פייס: ortal_hori
גם לי נראה מיותר בנתיים . גם הבנים שלי עדיין ממש לא בקטע
חגגנו לראשונה עם מפעיל כשכרמל היתה בכיתה ד' לקחנו מפעיל שעשה להם הפעלות ג'אגלינג והעלות היתה 1000 שקלים.
אלי, תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם האומץ לשנות את אשר ביכולתי והתבונה להבחין בין השניים