סחרחורת בהנקה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אולי מישהי פה יודעת האם יש תופעה כזאת של סחרחורות וכאבי ראש בהנקה ולאחריה.
    ומה עושים כנגד התופעה הזאת?
    תודה מראש,
    קרן
6 תגובות
עמוד 1
  • האמת שאין לי מושג .
    את שותה מספיק? נחה ? זה קשור מאד אבל יחד עם זאת הייתי ממליצה לך לראות רופא ...

תרגישי טוב

• אין תופעה כזו. אולי חסר לך ברזל? צריך לאכול ולשתות מספיק. תלכי לרופא לבדוק אולי את לא אוכלת מספיק. אולי חסר לך ברזל.
  • לא תופעה של הנקה ! לכי להבדק, ברזל (המוגלובין) ,לחץ דם , לשתות הרבה (אולי בגלל זה צונח לך הלחץ דם) לאכול ארוחה חמה ,כמה זמן את אחרי לידה?
    לדעתי ללכת לרופא בהקדם , לא סביר שיהיו סחרחורות בישיבה או שכיבה ...
  • תודה בנות.
    אני שלושה שבועות אחרי הלידה. קבעתי תור לרופא נחכה ונראה מה יהיה.
    לגבי ברזל לא נראה לי לא הגיוני כי אני עדיין לוקחת את הברזל מהלידה אבל אולי...
  • תרגישי טוב
  • קודם כל הכי טוב להיבדקאצל רופא ובהקדם.
    כעכרון בהנקה ישנו שחרור של הורמון מרגיעה (גם אצל האם וגם אצל התינוק) וכול להיות שהוא משוחרר אצלך ברמה גבוהה מה שמוריד לך את לחץ הדם וגורם לסחרחורות

אבל שוב פעם הכי טוב להיבדק אצל רופא
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה