בונכיט שלא עוברת כב חודשיים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בס:ד

היי בנות אני כותבת לכם בין לבין התקפה של שיעול של כלב שחונק אותי וגורם לי להקיא (סליחה על הגועל) אני שבוע 28+4 וכבר חודשיים אני בטיפול אנטביוטי זינט 500 מ"ג
    + אנלציות בקיצור סיוט היום זה עוב את הגבול , יום שני הלכתי לופאה והופאה שלי בחופש הייתה מחליפה והיא החליטה שאני לא צריכה אנטיביוטיקה רק אנלציות ועוד הוידה לי חומר שעזר לי מאוד
    בקיצור אחרי מה שעברתי היום החלטתי לקחת את הטיפול של הרופאה הקבועה שלי (שזה בסדר בהריון לדעתה המקצועית וגם הרופא נשים שלי אמר שזה בסדר , אז לפני שעה קמתי והתחלתי שוב את הטיפול המסו של הרופאה הקבועה שלי ,הבעיה איתי שאני אלרגית לפניצילין לכן רק זינט אני יכולה לקחת , וחוץ מלהוציא תסכול של נמאס לי להיות חולה , יש לי שאלה יש למישהי פתרון איך להקל על השיעול להרגיע במיידי ?? \\
    מחר עשיתי שוב תור לרופאה :(

3 תגובות
עמוד 1
  • יש תכשירים טבעיים במרפאות טבע:
    סירופ תאנים,
    טיפות ״פילקה״ מעשבי טימין,
    מי אגסים,
    תה מזרעי פשתן (עוזר גם לליחה)

בלי שום קשר,
    עברי לשתות תה קמומיל עם דבש על בסיס קבוע.

תרגישי טוב!
    החלמה מהירה

• תפני למומחה ריאות. יש לו ידע שאין לרופאת משפחה.

תרגישי טוב
  • תרגישי טוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה